News Flash:

Doua grupuri de migranti asiatici, oprite la frontiera cu Ungaria, in apropiere de localitatea Cenad

24 August 2017
1042 Vizualizari | 0 Comentarii
frontiera5
Doua noi grupuri de migranti asiatici, solicitanti de azil in Romania, au fost depistate de politistii de frontiera din sectorul Sannicolau Mare, in timp ce incercau sa treaca ilegal granita in Ungaria, in apropiere de localitatea Cenad. 
Cele doua grupuri de doua, respectiv 15 persoane, au fost depistate in timpul noptii de marti spre miercuri, in timpul unei actiuni specifice pe linia combaterii migratiei ilegale, de catre o echipa formata din politistii de frontiera din cadrul Sectorului Sannicolau Mare, lucratori din cadrul Jandarmeriei Timis si politisti ai Sectiei de Politie Sannicolau Mare. 
''Intrucat cele doua grupuri nu isi justificau prezenta in zona de frontiera au fost duse la cercetari (...), iar pe parcursul verificarilor preliminare s-a stabilit ca cei in cauza sunt cetateni din Siria, Irak, Pakistan si Turcia, din care noua barbati, doua femei si sase copii, adultii avand varste cuprinse intre 18 si 50 de ani, iar minorii intre 1 si 17 ani'', a declarat miercuri, pentru AGERPRES, purtatorul de cuvant al Politiei de Frontiera Timisoara, Roxana Costache. 
Acestia erau solicitanti de azil in Romania si au declarat ca intentionau sa ajunga intr-un stat din vestul Europei. 
In cauza, politistii efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativa de trecere frauduloasa a frontierei de stat, la finalizare urmand a fi luate masurile legale ce se impun. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1360 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006791 (s)