News Flash:

Dorian Popa este mana larga. Colectia lui de adidasi costa cat salariu unei persoane obisnuite pe un an

28 Martie 2022
276 Vizualizari | 0 Comentarii
Dorian Popa

Dorian Popa, la fel ca multe alte persoane, are si el acel „guilty pleasure”. Unii au dezvoltat o pasiune pentru masini, altii pentru haine si incaltari, iar Hatz se pare ca le are pe toate. Recent, vloggerul a prezentat comunitatii sale de pe Youtube una dintre cele mai mari pasiuni ale sale: colectionatul de incaltari de brand.


Dorian Popa este cunoscut pentru extravagantele pe care le face. Iubitul lui Babs nu se uita niciodata la bani, mai ales ca acum a ajuns la nivelul la care ii face foarte usor. Cei care il urmaresc in online au observat ca aceasta adora sa se imbrace in branduri la care asorteaza si incaltamintea corespunzatoare. Recent, dintr-un calcul simplu facut pe canalul lui de Youtube, aflam ca o parte din colectia lui de incaltari costa 40.000 de euro.

„Exact cum altii colectioneaza monede, exact cum altii colectioneaza timbre, mie imi place sa colectionez adidasi. Imi place sa imi cumpar adidasi si consider ca este un unul dintre lucrurile care pe mine ma face fericit. Fie sau nu o investitie buna eu intotdeauna voi cumpara adidasi. Va prezint colectia mea, o sa calculam cam cat valoreaza ea, asta ca sa ne jucam.”, a spus Dorian.


„O medie a pretului acestor adidasi, cand i-am cumparat eu, e, sa spunem, 950 de euro bucata, altii erau si 1.000 de euro. 10.450 de euro acestia Versace, 11 perechi”. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1229 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007473 (s)