News Flash:

E eficient!

Dominic Fritz laudă noul sistem digital de verificare al parcărilor Timpark

29 Iunie 2023
274 Vizualizari | 0 Comentarii

Primarul Dominic Fritz laudă eficiența noului sistem digital de verificare al parcărilor din Timișoara. Potrivit domniei sale, în urma implementării sistemului Timpark, numărul amenzilor a scăzut, în timp ce încasările au înregistrat o creștere semnificativă. Acest sistem a fost pus în funcțiune cu patru luni în urmă și beneficiază de susținerea primarului Fritz.

„Dăm mai puține amenzi, dar încasările au crescut. Acestea sunt rezultatele după primele patru luni de funcționare a sistemului digital de verificare al parcărilor din oraș. Practic, în această perioadă numărul plăților TimPark (abonamente, bip, sms sau card) a crescut de la un milion la 1,3 milioane, iar amenzile au scăzut de la 13.000 la 11.000”, a declarat primarul Timișoarei.

Noul sistem digital implementat constă într-o mașină special echipată, care are capacitatea de a detecta automat vehiculele care nu achită taxa de parcare. Acest sistem este conectat la baza de date a Timpark și transmite în timp real informațiile necesare echipelor de control, permițându-le să acționeze imediat.

„Banii îi investim în noi amenajări de parcări și proiecte de parcări multietajate. Suntem în diferite etape de proiectare pentru parcaje multietajate în zona Dacia, Gara de Nord și lângă Spitalul de Copii”, a precizat edilul-șef.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1152 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004888 (s)