News Flash:

Veste bună pentru viitorii studenți

Universitatea de Vest din Timișoara pune la dispoziție mai multe centre de admitere, în mai multe județe din țară

28 Iunie 2023
224 Vizualizari | 0 Comentarii

Universitatea de Vest din Timișoara organizează și în acest an mai multe centre de admitere, atât în sediile din oraș, cât și în mai multe județe din bazinul principal de selecție a studenților: Arad, Alba, Bihor, Caraș-Severin, Hunedoara, Gorj, Mehedinți, Satu Mare și Vâlcea.

Centrele de admitere vor fi deschise în perioadele 11 - 13 iulie, 17 - 19 iulie și 24 - 26 iulie, la următoarele adrese:

Colegiul Național "Horea, Cloșca și Crișan" Alba-Iulia - bulevardul 1 Decembrie 1918 nr. 11;
Colegiul Național "Vasile Goldiș" Arad - Calea Victoriei nr. 1-3;
Colegiul Național "Mihai Eminescu" Oradea - strada Episcop Roman Ciorogariu nr. 18;
Colegiul Național "Traian Lalescu" Reșița - bulevardul Alexandru Ioan Cuza nr. 7;
Colegiul Național "Decebal" Deva - strada 1 Decembrie 1918 nr. 22;
Colegiul Național Economic "Theodor Costescu" Drobeta-Turnu Severin - strada Orly nr. 37;
Colegiul Național "Ecaterina Teodoroiu" Târgu Jiu - strada 1 Decembrie 1918 nr. 25;
Colegiul Național "Mihai Eminescu" Satu Mare - strada Mihai Eminescu nr. 5;
Colegiul Național "Alexandru Lahovari" Râmnicu Vâlcea - strada General Praporgescu nr. 19.
Candidații pot veni la centrele județene de admitere în intervalul orar 9:00 - 16:00.

Punctele de înscriere și preluare a documentelor de la sediul UVT (bd. Vasile Pârvan nr. 4, Timișoara, cod poștal 300223, jud. Timiș, România) vor fi deschise în perioada 3-28 iulie 2023, iar programul detaliat poate fi consultat AICI.

Platforma online pentru înscrieri

Toate informațiile despre procesul de admitere și oportunitățile oferite de UVT sunt disponibile pe site-ul dedicat procesului de admitere - admitere.uvt.ro. Candidații pot completa informațiile și încărca documentele necesare pe platforma de înscriere până în prima parte a lunii iulie 2023. Procesul de înscriere se desfășoară în mediul online, iar documentele vor fi prezentate la centrele de admitere pentru a fi verificate în original, prin scanarea acestora de către reprezentanții UVT. Pașii pe care trebuie să îi urmeze candidații în procesul de înscriere sunt disponibili AICI.

Universitatea de Vest din Timișoara pune la dispoziția elevilor din întreaga țară servicii gratuite de consiliere individuală în carieră. Prin intermediul platformei de testare psiho-vocațională YTM, elevii au posibilitatea să-și evalueze interesele, abilitățile și aptitudinile, completând teste specifice, în scopul orientării către un traseu educațional și profesional adecvat. După finalizarea testelor, platforma YTM generează rapoarte personalizate ce oferă informații despre programele de studii universitare din Timișoara care se potriveșc cel mai bine profilului lor.

Elevii care doresc clarificări cu privire la rezultatele oferite de platformă și să fie ghidați în alegerea traseului educațional potrivit pentru ei au posibilitatea să programeze o sesiune de consiliere individuală. Această sesiune poate fi desfășurată online și are o durată aproximativă de 50 de minute. Pentru a programa o astfel de sesiune, elevii trebuie să completeze formularul disponibil în cadrul Centrului de Consiliere și Orientare în Carieră al UVT.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1126 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005637 (s)