News Flash:

Doliu in lumea filmului. O actrita indragita de romani s-a stins din viata

16 August 2022
1149 Vizualizari | 0 Comentarii
img 2022 08 16T064809 054

Denise Dowse, actrita americana cunoscuta pentru rolurile sale din serialele „Beverly Hills 90210” si mai recent „Insecure”, s-a stins din viata la varsta de 64 de ani. Anuntul a fost facut chiar de sora ei.

Denise Yvonne Dowse a fost o actrita si regizoare americana. Ea este cunoscuta mai ales pentru rolurile sale ca doamna Yvonne Teasley in serialul de televiziune Beverly Hills, 90210, judecatorul Rebecca Damsen in The Guardian si Dr. Rhonda Pine in Insecure.

Doliu in lumea filmului
Beverly Hills, 90210 a fost urmarit si iubit de foarte multi romani. Denise Dowse, actrita americana cunoscuta pentru rolurile sale din serial, s-a stins din viata la varsta de 64 de ani. Sora ei Tracey Dowse a fost cea care a facut anuntul in cursul zilei de duminica, confirmand o informatie publicata pe contul de Instagram al actritei. Anuntul vine la o saptamana dupa ce Tracey Dowse anunta ca sora ei este la spital, in coma, dupa o meningita severa.

De-a lungul carierei sale de 30 de ani, ea a aparut in numeroase seriale de succes precum „Seinfeld”, Buffy spaima vampirilor”, „Bones”, „New Amsterdam”, „Grey’s Anatomy”.

In „Beverly Hills”, serial celebru al anilor 1990, ea interpreta rolul secundar dar recurent al lui Yvonne Teasley, director-adjunct al liceului frecventat de personajele principale. In ultimii ani, Dowse a interpretat-o pe psihologul Molly in „Insecure”, serial creat de Issa Rae si difuzat de HBO.

In cinema, a aparut in „Ray”, filmul despre Ray Charles, alaturi de Jamie Foxx, sau in „Requiem For a Dream” de Darren Aronofsky.

Denise Dowse s-a remarcat si ca regizoare. Ea a semnat recent „Remember Me: The Mahalia Jackson Story”, film biografic despre cantareata americana de gospel.

De ce a murit Luke Perry, din „Beverly Hills”
Luke Perry, un alt actor extrem de indragit din „Beverly Hills” a murit la varsta de 52 de ani. Certificatul lui de deces a fost facut public, dupa ce acesta s-a stins pe patul de spital. In certificatul eliberat de la morga, este clar specificata cauza mortii: Luke Perry a murit in urma unui „AVC urias”, suferit in locuinta lui din California.

Galerie Foto

img_2022_08_16T064825.686_
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1314 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009112 (s)