News Flash:

Tragedie în lumea actorilor! A murit la doar 25 de ani, chiar înainte de ziua lui

28 Iulie 2022
1261 Vizualizari | 0 Comentarii
5667E0F5 BB76 4EAB 9DA6 380EA55C7428

Anunț de ultimă oră pentru toți iubitorii de teatru. Un actor celebru, la început de drum, cu o carieră în plină ascensiune, a plecat dintre noi în mod tragic. Cu doar o zi înainte de a împlini 25 de ani, tânărul a pierit în apele Nistrului.

A murit un tânăr actor

Un actor al Teatrul Național „Eugene Ionesco” a murit înecat în râul Nistru, chiar cu o zi înainte să împlinească 25 de ani. Este vorba despre Ioan-Cristi Vlad, care astăzi ar fi împlinit 25 de ani, dar viața a avut alt plan pentru el, deși era doar un tânăr cu tot viitorul în față.

Anunțul a fost făcut de către reprezentanții teatrului pe pagina de Facebook, care au transmis un ultim mesaj pentru cel care a scris istorie în cadrul instituției. A iubit teatrul dintotdeauna și avea planuri mari de viitor.

„Astăzi s-a întâmplat o tragedie în Familia noastră. A plecat la cer tânărul actor Ioan-Cristi Vlad. Suntem profund îndurerați de acest eveniment tragic. Teatrul Național Eugene Ionesco aduce sincere condoleanțe familiei îndurerate și tuturor celor care l-au cunoscut și îndrăgit pe Cristi”, au scris reprezentanții teatrului pe pagina de Facebook.

Cei dragi sunt șocați

Astăzi ar fi trebuit să petreacă de ziua lui cu toți cei dragi, dar i-a părăsit în mod Șocant. Directorul instituției Petru Vutcărău a venit și el cu un mesaj de condoleanțe, care a mărturisit că acesta își aștepta cu nerăbdare ziua de naștere, pe care acum o va sărbători doar în Ceruri. I-a mărturisit că el și cei cu care a mai colaborat îl vor păstra viu în amintirea lor.

„Trăim în teatru o durere teribilă! O durere greu de exprimat în cuvinte. Ne-a părăsit colegul nostru îndrăgit, copilul minunat cu suflet mare, tânărul actor Ioan-Cristi Vlad! S-a stins din viață în dimineața aceasta, ”Îmbrățișat” de apele Nistrului. Cruntă îmbrățișare! A intrat în apă râzând, fericit că maine, 27 iulie, avea să-și sărbătorească ziua de naștere…. 25 DE ANI! SĂRBĂTOAREA VA AVEA LOC ÎN CERURI, ALĂTURI DE DUMNEZEU!”, a declarat bărbatul.

Prietenii actorului au numai cuvinte de laudă la adresa lui. Cei care l-au cunoscut spun că a fost un tânăr liber, mereu direct și sincer, de la care au avut multe de învățat.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1170 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005670 (s)