News Flash:

Doliu în lumea televiziunii! A murit o celebră prezentatoare TV

12 August 2022
2081 Vizualizari | 0 Comentarii
1660148887 newFile 780x470

Am pierdut în ultima vreme o mulțime de personalități. Au plecat dintre noi oameni importanți, artiști, sportivi, iar acum este doliu în lumea televiziunii. Una dintre cele mai cunoscute știriste a murit în mod fulgerător, la vârsta de 64 de ani. Cunoscuții ei sunt în stare de șoc.

A murit Uma Pemmaraju

O nouă veste fulgerătoare tulbură lumea televiziunii. Prezentatoarea de la Fox News Channel, Uma Pemmaraju, s-a stins din viaţă luni, la vârsta de 64 de ani. Anunțul a fost făcut de CEO-ul Fox News Media, Suzanne Scott, care a avut numai cuvinte de laudă la adresa bunei sale prietene.

Colega sa de breaslă a precizat că toată echipa este șocată de cele întâmplate și tot ce rămâne acum este amintirea că a fondat Fox News Channel și a avut un rol important în creșterea acestuia.

„Suntem profund întristați de moartea lui Uma Pemmaraju, care a fost una dintre prezentatoarele fondatoare ale FOX News Channel și a fost difuzată în ziua în care am lansat”, a spus Suzanne Scott.

Nu se știe, însă, cauza decesului. Nu au fost oferite prea multe informații despre cele întâmplate, dar familia și apropiații sigur vor reveni cu explicații pentru cei care au iubit-o și au urmărit-o atâția ani.

Colega ei a mai spus și că Uma avea o relație bună cu toată lumea, că niciodată nu s-a certat cu colegii, ci era ajutătoare și nu deranja pe nimeni. Era cu adevărat un specialist, care a scris istorie în domeniul său.

În 1996, Uma Pemmaraju s-a alăturat postului Fox News chiar în ziua lansării, pe 7 octombrie, după ce a mai avut și alte colaborări. A fost una dintre cele mai iubite jurnaliste, care a rămas până acum în echipa Fox News, cunoscută fiind de o lume întreagă.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1254 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005281 (s)