News Flash:

Fiica lor a venit acasă cu noua ei prietenă, iar părinții au rămas șocați. Un mister de 20 de ani a fost deslușit

9 August 2022
1713 Vizualizari | 0 Comentarii
Fiica lor a venit acasa cu noua ei prietena iar parintii au ramas socati 740x416


Fiica lor a venit acasă cu noua ei prietenă, iar părinÈ›ii au rămas È™ocaÈ›i. Un caz din Cape Town a fost desluÈ™it după 20 de ani. În 1997, o femeie avea să-È™i piardă bebeluÈ™ul nou-născut, după ce o persoană l-a furat, din spital, în timp ce dormea. Ce s-a întâmplat după 20 de ani, este de-a dreptul incerdibil.

Fiica lor a venit acasă cu noua ei prietenă, iar părinții au rămas șocați. Un mister de 20 de ani a fost deslușit
Fiica lor a venit acasă cu noua ei prietenă, iar părinÈ›ii au rămas È™ocaÈ›i. PoveÈ™tile în care un bebeluÈ™ul nou-născut este răpit apar de multe ori în filme, dar se pare că astfel de situaÈ›ii au loc È™i în viaÈ›a reală. Prin această întâmplare a trecut o mamă din Cape Town, al cărui copil i-a fost furat. Celeste Nurse a născut în 1997 o fetiță sănătoasă, dar în timp ce dormea o femeie îmbrăcată în asistentă, a răpit-o.

Întâmplător, după 17 ani de la dispariÈ›ia micuÈ›ei, copilul furat È™i-a descoperit adevărata identitate. Întâmplarea a făcut ca în prima zi la liceul Zwaanswik din Cape Town, Cassidy să o cunoască pe Miche Solomon, mai mare cu trei ani decât ea, dar cu care semăna izbitor. La rândul ei, Miche a auzit de la colegii ei că există o fată în liceul care seamănă foarte bine cu ea. IniÈ›ial nu dat importantă acestui lucru, dar când cele două s-au întâlnit pe coridor, Miche a simÈ›it o conexiune incredibilă pe care nu a putut să o explice. „Aproape am simÈ›it că o cunosc. Era atât de înfricoșător, nu puteam înÈ›elege de ce simt aÈ™a”, a declarat ea.

DeÈ™i diferenÈ›a de vârstă între ele era de trei ani, Miche È™i Cassidy au început să petreacă mult timp împreună. Uneori mergeam la baie È™i îi spuneam:„ Lasă-mă să te spăl pe păr, lasă-mă să te dau cu niÈ™te luciu de buze ”, îÈ™i aduce aminte Miche. Când erau întrebate dacă sunt surori, cele două glumeau È™i spuneau că poate în altă viață vor avea acelaÈ™i sânge. Ei bine, într-o zi, când Miche le-a arătat-o pe Cassidy părinÈ›ilor ei, aceÈ™tia au început să-È™i pună întrebări, pentru că timp de aproape două decenii, nu au renunÈ›at la ideea că îÈ™i vor regăsi fiica.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1253 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005192 (s)