News Flash:

Celebra artistă Shonka Dukureh găsită fără suflare. Ce s-a aflat despre moartea ei

22 Iulie 2022
2128 Vizualizari | 0 Comentarii
shonka dukureh 1

Vești triste din lumea internațională a filmului. A murit Shonka Dukureh, artista care a jucat un rol proeminent în filmul “Elvis”. Cântăreața de blues care i-a dat viață lui Willie Mae Big Mama a fost găsită fără suflare în propria sa casă. Familia a confirmat vestea tristă.

A murit Shonka Dukureh

Artista în vârstă de 44 de ani a fost găsită moartă în casă, trupul neînsuflețit fiind descoperit de unul dintre copiii săi. Shonka Dukureh a încetat din viață în cursul zilei de joi, 21 iulie, din motive încă necunoscute. Potrivit informațiilor apărute în presa internațională, pe corpul artistei nu au fost găsite urme de violență și nu există suspiciuni cu privire la comiterea unei infracțiuni. Cel mai probabil, vedeta a murit din cauze naturale.

Shonka Dukureh a fost găsită fără suflare în locuința pe care o împărțea cu cei doi copii ai săi.

În ultima perioadă, artista a lucrat la primul ei album integral de studio, pe care l-a descris drept un tribut adus genului blues, spre omagierea artiștilor și muzicienilor necunoscuți care au făcut muncă de pionierat și au deschis calea revoluției muzicale rock and roll.

Din nefericire nu a mai reușit să-și ducă planurile la bun sfârșit.

Cine a fost Shonka Dukureh

Shonka Dukureh a interpretat-o pe Big Mama Thornton în filmul regizat de australianul Baz Luhrmann, acesta fiind primul mare rol cinematografic pentru artistă. În viața reală, personajul jucat de Dukureh a înregistrat în premieră cântecul “Hound Dog” pe un single lansat în februarie 1953.

Ceea ce este cu adevărat fascinant este povestea de după. Trei ani mai târziu, Elvis Presley a realizat un cover al acestei piesei și a transformat-o într-un hit mondial.

Chiar cu o săptămână înainte de a murit, artista a acordat un interviu pentru CNN în care a vorbit despre prestația din filmul Elvis.

Recunoștința este locul în care trăiesc pentru că bunica, mama, familia m-au modelat și mi-au insuflat asta. Nu este o postură, sunt omul care recunoaște lucrurile bune. Nu avem nicio garanție, dar atunci atunci când le întâlnim trebuie să avem recunoștință, recunoștința este singura pe care o putem exprima, spunea actrița înainte de a muri.

Shonka Dukureh avea 44 de ani și locuia împreună cu cei doi copii ai săi. Ei au fost cei care au făcut descoperirea. Artista avea planuri mari de viitor în ceea ce privea cariera ei, chiar lucra la un album, primul ei album integral de studio, pe care îl considera un tribut adus genului muzical blues.

Galerie Foto

shonka
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1005 (s) | 33 queries | Mysql time :0.035888 (s)