News Flash:

Doi studenti din Resita, premiati la Olimpiada Natională a Studentilor Economisti in Formare

1 Decembrie 2016
1694 Vizualizari | 0 Comentarii
studenti timisoara
Doi studenti ai Universitatii Eftimie Murgu din Resita au fost premiati la Olimpiada Nationala organizata de Asociatia Facultatilor de Stiinte Economice din Romania. 
'Aceste premii continua seria rezultatelor remarcabile obtinute de catre studentii resiteni in competitiile stiintifice nationale, dovada de necontestat a calitatii formarii profesionale si a devotamentului cadrelor didactice fata de misiunea lor, aceea de a modela viitorul tinerilor in spiritul excelentei si competitiei. Cei doi studenti sunt in anul II la programul de studii Contabilitate si Informatica de Gestiune, de la Facultatea de Stiinte Economice din universitatea noastra si au participat zilele trecute la cea de-a XI-a editie a Olimpiadei Nationale a Studentilor Economisti in Formare, organizata de catre Asociatia Facultatilor de Economie din Romania, la Academia de Studii Economice Bucuresti', a declarat marti, intr-o conferinta de presa, Cristian Chioncel, prorector al Universitatii Eftimie Murgu din Resita. 
Studentul Ion Cozmac a obtinut premiul pentru creativitate si inovare la sectiunea de Administrare a afacerilor, cu lucrarea 'Modelul octodimensional de constructie si administrare a unei afaceri', coordonata de conf. univ. dr. Mirela Minica, iar Lavinia Raluca Corneanu Lipou a obtinut premiul pentru originalitatea abordarii, la sectiunea Management, cu lucrarea 'Performanta intreprinderii - intre loialitatea angajatilor si managementul stresului', coordonata de catre asist. univ. dr. Suzana Demyen. 
'Facultatea de Stiinte Economice din Universitatea Eftimie Murgu din Resita are deja traditie in ceea ce priveste obtinerea unor rezultate deosebite la aceasta olimpiada. Practic, din 11 editii organizate pana acum, am obtinut premii la zece dintre ele. Eu am coordonat 14 castigatori ai olimpiadelor, iar pentru mine, personal, a gasi tineri de foarte buna calitate si valorosi face parte din misiunea mea de dascal', a precizat conf. univ. dr. Mirela Minica. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1135 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005985 (s)