News Flash:

Basescu o face praf pe Laura Codruta Kovesi

30 Noiembrie 2016
1397 Vizualizari | 0 Comentarii
codruta
Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu a lansat un atac virulent impotriva directorului adjunct al SRI, Florian Coldea, si a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. El a declarat ca cei doi se considera Dumnezeii puterii in Romania, adaugand ca de unii oameni cu care a colaborat trebuia sa se desparta la final de mandat.

"Va spun eu un lucru, un adevar pe care l-am stiut. Eu am facut o mare greseala, desi aveam lectia. Eu am mentinut timp de doi ani foarte multi oameni lasati de Iliescu in functie, la SRI, la SIE. Puteam sa-i schimb, dar mi-a convenit pentru ca devenisera cei mai buni informatori despre ceea ce e in sistem, pentru a-si pastra functia", a declarat Traian Basescu.

Fostul presedinte al Romaniei a precizat ca in momentul de fata cei care detin informatia si au catusele sunt Dumnezeii puterii.

"Eu trebuia sa stopez mandatul celor care erau de 8-10 ani, din ce motiv? Pentru ca dobandisera atata putere, iar puterea te deformeaza. (...) Ma refer la SRI in mod clar. Iar atunci incepi, ca un creier, sa transferi informatii catre DNA, care a devenit ca o maciuca ce doar executa. Nu mi-a dat prin cap ca niste oameni pe care i-am luat de tineri, de exemplu doamna Kovesi sau Coldea, care era un maior de 32 de ani si l-am pus adjunctul directorului SRI, nu mi-a dat prin cap ca peste cativa ani, vor fi Dumnezeii puterii in Romania", a spus fostul sef al statului. 

Basescu nu l-a iertat nici pe deputatul PRU, Sebastian Ghita, sustinand ca s-a ajuns la un carnaval al justitiei si ca a aflat, dupa terminarea mandatului despre intalnirile dintre sefa DNA si Ghita.

"Aflasem ca se vizita frecvent cu domnul Ghita, in timp ce eu o tineam de om neutru. Am aflat dupa ce dansa a facut marile declaratii ca un procuror n-are voie sa aiba legaturi cu un om politic, relativ la cazul Udrea-Bica. Pe urma aflu ca se vizita cu domnul Ghita, ca si-a aranjat un raport de anti-plagiat cu Ponta si cu Ghita. M-am simtit ca un om inselat. Sunt mai multe ipostaze Kovesi-Ghita, vizite acasa, de aniversari, de ziua copilului. (...) Nu pot sa spun ca o suspectez de cea mai inalta moralitate, atat timp cat exista un dosar legat de RomGaz, in care este implicat fratele domniei sale care s-a tergiversat pana s-a ingropat", a concluzionat Traian Basescu. 

greseala iliescu sri sie traian basescu dumnezeii puterii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1181 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004755 (s)