News Flash:

Presedintele Iohannis: „Faptul ca doamna primar general a interpretat asa invitatia de 1 Decembrie este inelegant“

29 Noiembrie 2016
1055 Vizualizari | 0 Comentarii
iohannis presedinte
Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca primarului Capitalei, Gabriela Firea, i-a fost adresata de MApN, cu stiinta sa, o invitatie speciala la parada de 1 decembrie, afirmand ca felul in care primarul general a interpretat invitatia i se pare "inelegant".
"Ministerul Apararii a dorit in recunoasterea meritelor doamnei primar general sa ii faca o invitatie speciala la parada, ceea ce s-a si intamplat cu stiinta mea. Faptul ca doamna primar general a interpretat asa cum a interpretat invitatia mi se pare inelegant", a declarat presedintele Iohannis, intrebat de ce Gabriela Firea, care nu are probleme penale, nu a fost invitata la parada de 1 decembrie.
Klaus Iohannis a afirmat ca MAPN a dorit sa organizeze in mod exemplar parada de 1 decembrie, iar Gabriela Firea a contribuit alaturi "de destul de multi" la deblocarea situatie de la Arcul de Triumf.
"Nu raspund niciunor acuzatii. Nu cred ca cineva ma poate acuza de ceva (…). Daca vorbim de primarul general, in pregatirea evenimentelor de 1 decembrie au aparut, cum este destul de frecvent, probleme. S-a pus problema din noiembrie unde sa se tina parada, Arcul de Trumf a fost bine impachetat de constructor, iar Piata Constitutiei a fost deja data unor organizatori pentru un targ de Craciun. Atunci optiunile au devenit foarte putine. MApN a dorit sa organizeze exemplar aceste manifestari si am fost de acord ca toata lumea sa se implice in rezolvarea problemei de la Arcul de Triumf, pentru a permite organizarea paradei acolo. S-au implicat destul de multi si printre cei care s-au implicat a fost doamna primar general, care a contribuit la deblocarea situatiei si la ajungerea in situatia in care se poate face parada in zona Kiseleff – Arc de Triumf", a declarat presedintele Iohannis.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1123 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004963 (s)