News Flash:

Personal suplimentat in punctele de frontiera din Arad si Bihor pentru minivacanta de 1 Decembrie

30 Noiembrie 2016
845 Vizualizari | 0 Comentarii
vama nadlac
Numarul politistilor din punctele de frontiera din judetele Bihor si Arad a fost suplimentat pentru perioada minivacantei de 1 Decembrie, intre 30 noiembrie-4 decembrie, a anuntat, marti, Inspectoratul Teritorial al Politiei de Frontiera (ITPF) Oradea, cu atributii in cele doua judete. 
Potrivit comunicatului de presa remis AGERPRES, politistii de frontiera se pregatesc pentru eventualele cresteri ale traficului de persoane si mijloace de transport prin punctele de control determinate de afluxul in tara a cetatenilor romani stabiliti in strainatate, pentru a-si petrece aceste zile impreuna cu familia si prietenii, precum si cetateni romani care vor alege sa-si petreaca vacanta in strainatate. 
Pentru a evita aglomerarile si a realiza un control operativ si fluent, conducerea inspectoratului a dispus masuri de suplimentare a personalului care desfasoara activitati in punctele de trecere, la controlul documentelor de calatorie. De asemenea, va fi folosita la maxim capacitatea punctelor de trecere a frontierei si in cele mai aglomerate, in functie de trafic si infrastructura, vor fi suplimentate arterele de control pe sensul de intrare/iesire si echipamentele folosite pentru verificarea documentelor. 
Pentru evitarea aglomerarilor, ITPF Oradea recomanda participantilor la trafic tranzitarea tuturor punctelor de frontiera existente la granita, astfel incat sa se preintampine aparitia suprasolicitarilor doar a unora dintre acestea, din cauza unui numar mare de calatori, intr-un timp foarte scurt. 
Pentru a veni in sprijinul participantilor la trafic, Politia de Frontiera Romana a dezvoltat o aplicatie online, disponibila pe pagina de internet www.politiadefrontiera.ro, caare prezinta o medie a timpilor de asteptare in punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp. 
De asemenea, aplicatia foloseste modulul de navigatie furnizat de Google Maps si accesand tab-ul 'navigare' se pot configura trasee spre un anumit punct de trecere a frontierei. Timpii de asteptare sunt actualizati in timp real, fapt ce ajuta utilizatorul sa-si reconfigureze traseul catre un punct de frontiera ce inregistreaza valori de trafic scazute. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1232 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004257 (s)