News Flash:

Declaratiile presedintelui Iohannis dupa sedinta CSAT

29 Noiembrie 2016
943 Vizualizari | 0 Comentarii
iohannis juramant
Sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii (CSAT) s-a incheiat dupa doua ore de discutii, presedintele Klaus Iohannis urmand sa sustina o declaratie de presa.


Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, la finalul sedintei CSAT, ca una dintre temele discutate a fost startegia de actiune pe termen mediu si lung privind relatia Romaniei cu Republica Moldova.



„Efortul Romaniei va fi concentrat institutional astfel incat rezultatele sa fie vizibile, concrete si palpabile pentru cetatenii Republicii Moldova”, a spus Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis a precizat ca „relatia cu Republica Moldova este extrem de importanta pentru noi”.

„Este un plan de actiune privind abordare strategica a relatiei Romaniei cu Republica Moldova”, a sustinut Klaus Iohannis.



„Pentru implementarea planului de actiuni, va fi creat un grup de lucru interstitutional sub coordanarea Administratiei Prezidentiale”, a mai spus presedintele.


Potrivit presedintelui, in urma sedintei CSAT, au fost dezbatute teme importante care privesc securitatea nationala, stabilindu-se o serie de masuri.

Va amintim ca pe ordinea de zi a sedintei Consiliului condusa de presedintele Klaus Iohannis au fost teme referitoare la: masurile adoptate de Romania in vederea punerii in aplicare a regimurilor de sanctiuni instituite pe plan international (octombrie 2015 — septembrie 2016) si strategia de actiune, pe termen mediu si lung, privind relatia Romaniei cu Republica Moldova
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1150 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007697 (s)