News Flash:

Dobanzi modice la banci. Cat castigi in trei luni daca depui 5.000 de lei

22 Octombrie 2013
1320 Vizualizari | 0 Comentarii

Băncile locale au coborat semnificativ dobanzile la depozitele în lei, astfel încat pentru un depozit pe o perioadă de trei luni dobanda anuală este între 2,5% la Intesa Sanpaolo şi pană la 5,3% la TBI Bank, sucursala grupului isarelian Kardan.

Astfel, un client care vrea să depună la bancă o sumă de 5.000 de lei poate primi după trei luni o dobandă care variază între 26 de lei şi 56 de lei, în funcţie de bancă, net de impozit pe venit, dar fără să ia în calcul comisionul de retragere.

Cel mai mult au coborat dobanzile băncile mari, în timp ce băncile mici au fost mai reţinute cu tăierile de dobanzi şi încă mai afişează dobanzi de 4,5% sau chiar 5% pe an, potrivit datelor agregate de portalul financiar conso.ro.

BCR, Raiffeisen sau CEC Bank au ajustat mai rapid dobanzile în condiţiile în care se bazează pe branduri puternice şi pe o bază largă de clienţi. Bonificaţiile plătite de acestea au intrat sub pragul de 4% pe an.

Suma primită efectiv de client este mai mică dacă din dobanda netă sunt scăzute taxele de administrare a contului curent sau eventualul comision de retragere de numerar de la ghişeu.

MEDIAFAX


intesa sanpaolo tbi bank
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1338 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006996 (s)