News Flash:

Dezvaluiri incredibile! Cornel Gales...

13 Iulie 2017
1385 Vizualizari | 0 Comentarii
cornel gales
Apropiatii Ilenei Ciuculete sunt revoltati de imaginile cu Cornel Galessi blonda misterioasa. Invitati in cadrul unei emisiuni TV, Mugurel si Cristi Sfetcu, dar si o apropiata de-a lor, au vorbit despre aceasta situatie.


Cei doi fii ai Ilenei Ciuculete sustin ca este prea devreme pentru a-si reface viata, insa nu il pot judeca. 


"Nu o cunoastem pe doamna respectiva. Este viata lui. Este prea repede. Nu este normal, nu este moral. (...) Domnul Gales a mai avut mesaje primite pe telefon de la diverse doamne, avocat. suna o femeie de la Sibiu, tot insista. Cornel ii trimisese o icoana doamnei respective. Chiar el a declarat ca este curtat de multe femei frumoase. Noi ne vedeam o data sau de doua ori pe an", au spus fiii Ilenei Ciuculete
"Ar putea sa fie cineva din familie, neam. Nu i-am vazut fata. Cand am fost la cimitir, stiu ca nasa lor, care trebuia sa ii cunune, a fost cu noi. Plangea doamna blonda. S-ar putea sa fie dumneaei, nu i-am vazut fata. V-ati interesat sa nu fie vreo avocata ceva? Nu stiu", a spus Mihaela Staicu, o prietena de-ale Ilenei Ciuculete.


"Isi punea picaturi in ochi inainte de emisiuni. El a plans pe tot parcursul emisiunii. Mi se pare rpea mult sa stai trei ore intr-o emisiune si sa plangi incontinuu", a dezvaluit Mugurel Sfetcu.

ilenei ciuculete cornel gales mugurel cristi sfetcu mihaela staicu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1151 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006047 (s)