News Flash:

SCANDAL URIAS IN SHOWBIZ! Brigitte a anuntat OFICIAL divortul de Ilie Nastase: ”M-am saturat de nesimtirile fostei sotii! I-am dat acestei dudui un Mini Cooper si 1.200.000 E, dar...” Reactia Amaliei: "Geloasa sau nebuna?"

12 Iulie 2017
957 Vizualizari | 0 Comentarii
ilie nast
Brigitte Nastase a anuntat ca a decis sa puna punct casniciei cu Ilie Nastase, din cauza fostei sotii a acestuia, Amalia. Bruneta sustine ca fostul tenismen i-a daruit acesteia sume importante de bani si o masina.
UPDATE 14:42 Amalia Nastase i-a raspuns atacului lui Brigitte, care a anuntat, miercuri ca divorteaza de Ilie din cauza ei. Fosta sotie a lui Ilie Nastase a postat pe o retea de socializare o fotografie cu Beyonce pe care e scrisa o fraza cu trimitere directa la criza facuta de Brigitte.
Geloasa sau nebuna?”, a scris Amalia Nastase pe o retea de socializare.
UPDATE 12:38 Brigitte Nastase a declarat pentru CANCAN.ro ca nu a mai acceptat ca Ilie si Amalia sa-si mai bata joc de ea.
”I-am spus sotului meu ca divortez daca mai continua sa-i dea Amaliei din banii nostrii. El a zis sa fac ce vreau, ca o alege pe fosta sotie. Ilie a vrut sa se ajunga la divort, nu eu! Eu am ajuns la capatul puterilor. Amalia nu are bani, Ilie ii da. Am fost amenintata de fosta lui sotie! Am auzit cand Amalia i-a spus lui Ilie ca o sa fiu distrusa”, a spus Brigitte.
UPDATE 12:35 Contactat de CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din Romania, tenismenul a refuzat sa vorbeasca despre decizia sotiei de a pune capat casniciei.
”Nu ma sunati pe mine. Sunati-o pe Brigitte. Nu am ce sa spun”, a declarat Ilie Nastase pentru CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din Romania.
Brigitte Nastase a postat pe pagina personala de Facebook un mesaj prin intermediul caruia anunta public ca a decis sa puna punc mariajului cu Ilie Nastase din cauza ”nesimtirilor fostei sotii”.
Bruneta sustine ca fostul tenismen i-ar fi dat fostei partenere sume importante de bani si, de curand, o masina.
”Astazi, 12 iulie , anunt oficial divortul de Ilie. Nu pentru ca m-a inselat. Pentru ca m-am saturat de nesimtirile fostei sotii. De faptul ca non-stop isi foloseste copiii sa ii ceara lui Ilie tot felul de lucruri, de aceasta data, o masina noua. I-am dat un mini cooper, cu 30.000 km la bord, si a facut un scandal monstru. Vreau sa intelegeti faptul ca anul trecut sotul meu i-a mai dat acestei dudui 1.200.000 €, iar in fiecare an peste 300.000 €, in conditiile in care eu imi rupeam spatele cu bitum si tot felul de lucrari de santier pentru cativa banuti. Eu nu am primit NICIODATA de la Ilie vreo masina”, a anuntat Brigitte.
Tensiunile in cuplul Brigitte-Ilie Nastase dainuiesc de luni bune, bruneta anuntand in urma cu doua saptamani ca vrea sa depuna capat casniciei, insa a revenit rapid asupra deciziei: "Status: De astazi, in divort’’.

brigitte nastase ilie nastase amalia
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1163 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006711 (s)