News Flash:

Ce s-a intamplat in 2012 sta pe buzele tuturor. Primarul tuna si fulgera, avocatii la fel. Decizie de ultima ora in cazul preotului Cristian Pomohaci

12 Iulie 2017
1831 Vizualizari | 0 Comentarii
pomohaci

Scandal-monstru pe titlul de cetățean de onoare al preotului Cristian Pomohaci, primit în octombrie 2012. În sedinţa Consiliului Local Municipal Bârlad de luni, consilierii locali bârlădeni au solicitat ca pe ordinea de zi să fie introdus un proiect de hotărâre prin care să se revoce acordarea titlului. S-au lovit însă de opoziția primarului.


Scandal-monstru pe titlul de ce cetățean de onoare al preotului Cristian Pomohaci, implicat în prezent în cel mai de amploare scandal.

 

Consilierii locali ai PSD Bârlad sunt revoltaţi de faptul că preotul Cristian Pomohaci, implicat într-un scandal privind homosexualitatea şi coruperea de minori, este cetăţean de onoare al Bârladului. Pomohaci a primit acest titlu onorific la şedinţa Consiliul Local din luna octombrie 2012.

De cealaltă parte, primarul și avocatul Dumitru Boros nu a fost de acord să fie introdus pe ordinea de zi, până când nu există o hotărâre definitivă prin care preotul Pomohaci să fie condamnat pentru faptele de care este acuzat.


“Nu avem nici o hotărâre judecătorească prin care să se demonstreze că preotul Cristian Pomohaci este condamnat definitiv sau dovedit că a corupt minori. Este bine să aşteptăm să se pronunţe judecătorii. Dar nu cumva tot dumneavoastră, cei din PSD, l-aţi propus cetăţean de onoare? Atunci era bun şi acum nu mai este?”, a spus primarul Dumitru Boros, potrivit vremeanouă.ro.

cristian pomohaci
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1294 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008140 (s)