News Flash:

La plaja in costum de baie? Nu am vazut-o niciodata asa pe Oana Roman, acum nu mai e niciun mister. Nu-i de ras, dureros ce s-a intamplat

12 Iulie 2017
2995 Vizualizari | 0 Comentarii
oana roman2
Oana Roman a marturisit recent de ce, chiar daca e toiul verii, nu se grabeste sa fuga la mare sa se racoreasca.
„Nu ii plac sa stau la soare, dar mai ales pentru ca am o contraindicatie din familie, mama a avut cancer de melanom, iar riscul e mai mare la mine. Plus ca mi se pare ca o femeie e mai interesanta cu o piele naturala, decat una arsa de soare. Folosesc crema de bebelus cu factor de prtectie 50+”, a marturisit pentru Viva.ro Oana, care recent a aniversat 3 ani de la casatorie.
“Pe 15 iunie 2014 ne-am casatorit si am botezat o pe Isabela..A fost ziua implinirii totale, ziua in care in fata lui Dumnezeu am devenit o familie! Ziua in care am avut sentimentul ca nu mai sunt singura pe lume si ca viata mea de abia incepe! Iti multumesc iubitule pentru tot! Azi , dupa 3 ani, suntem mai uniti ca niciodata, si asta pentru ca am reusit sa trecem impreuna peste toate incercarile vietii! Avem un copil perfect si o viata simpla dar implinita!”, a spus Oana emotionata.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1277 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005988 (s)