News Flash:

Aproape dezbracata de secrete! Cea mai focoasa bruneta din modelling a ridicat gradele din termometre intr-un bikini minuscul… Cum a fost surprinsa la plaja, alaturi de cea mai buna prietena

12 Iulie 2017
1869 Vizualizari | 0 Comentarii
dezbracata
Tao Wickrath, surpanumita de catre tabloidele americane „Wonder Woman”, a intrat in atentia paparazzilor in ultimul an datorita look-ul sau plin de sex appeal.

 

Picioare lungi, bust generos si posterior care se ia intrecere cu cel al divei J. Lo, alaturate unui chip seducator si bronzat. Toate acestea o definesc pe frumoasa Tao, care a sarbatorit Ziua Statelor Unite alaturi de o prietena la fel de sexy ca ea, la psicina.

Imbracata intr-un bikini cu imprimeul steagului american pe el, bruneta cu decolteu ametitor si posterior de brazilianca le-a oferit un spectacol pe cinste angajatilor publicatiilor mondene.


Constienta de atuurile ei fizice, dar si de prezenta paparazzilor in zona, Tao a adoptat pozitii care mai de care mai seducatoare si a facut baie in piscina astfel incat sa iasa perfect in asa-zisele imagini surprinse din intamplare:



 


tao wickrath tabloidele wonder woman statelor unite
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1393 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005618 (s)