News Flash:

Imagini in premiera, n-o s-o recunosti! Denisa si-a revenit miraculos! Vestile sunt bune! Ce s-a intamplat in camera ei

11 Iulie 2017
4896 Vizualizari | 0 Comentarii
denisa

Denisa Raducu traversează o perioadă foarte dificilă, dar veştile par să fie din ce în ce mai bune pentru cântăreaţa de muzică de petrecere. A ieşit din comă, şi chiar dacă starea este încă gravă, medicii sunt ceva mai optimişti. În această dimineaţă, Denisa a zâmbit şi le-a spus celor care se aflau în cameră că nu şi-a pierdut speranţa.


Până acum, Denisa Răducu a trecut prin momente grele, pentru că în lupta sa cu boala gravă cu care se confruntă a suferit şi câteva intervenţii chirurgicale, iar medicii se pregăteau să o intubeze, pentru că nu se mai trezea dintr-un somn greu. Însă, rugăciunile celor dragi par să fi fost ascultate, pentru că Denisa s-a trezit din comă şi în această dimineaţă chiar le-a zâmbit apropiaţilor ei. De asemenea, în urmă cu o zi artista a fost vizitată de către dansatoarele ei, care mărturiseau că se simte mult mai bine.

 

Nu numai atât, pentru că şi cumnatul Denisei a povestit că blondina începe să îşi revină, deşi nimeni nu îşi poate explica cum s-a petrecut un asemenea miracol, mai ales că medicii erau din ce în ce mai pesimişti în ceea ce priveşte şansele de recuperare ale vedetei de manele.


Însă, dacă întreaga Românie a ajuns să fie la curent cu ultimele veşti despre stare de sănătate a cântăreţei de muzică de petrecere, nu foarte multă lume ştie cum a început povestea de succes a Denisei.

 

În anii 2000, cea care a ajuns să fie supranumită şi „cântăreaţa cu chip de înger“ era o puştoaică timidă în primele ei apariţii din videoclipuri. Alături îi era şi Florin Peşte, unchiul ei, cel care a şi lansat-o pe Denisa în lumea muzicii. De altfel, Artista a început să meargă în studioul de înregistări al lui Florin Peşte încă de când avea 14 ani, iar pe vremea aceea făcea parte din clubul şatenelor.





denisa raducu denisei
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1281 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005919 (s)