News Flash:

Bodyguardul familiei Kardashian a dat totul din casa. Cat de greu i-a fost sa lucreze pentru Kim si sotul ei

23 Februarie 2022
415 Vizualizari | 0 Comentarii
Kim Kardashian

Kim Kardashian si Kanye West au fost foarte stricti atunci cand a venit vorba de personalul lor. Cei care obisnuiau sa lucreze pentru ei trebuiai sa fie foarte atenti. Daca greseau ceva, concedierea era cea mai buna solutie pentru ei.


Steve Stanulis, fostul bodyguard al cuplului a fost invitat, cu ceva timp in urma, la podcastul Hollywood Raw. Acolo, acesta a povestit cum este sa lucrezi pentru familia Kardashian West, dar si cum a fost el concediat. Steve a spus ca cei doi au fost ”cei mai neplacuti oameni pentru care a lucrat vreodata”. Una dintre intamplarile care l-a socat pe acesta inca din prima zi de munca a avut loc in lift, alaturi de Kanye. 
Rapperul a facut o criza de nervi si a inceput sa tipe la Steve. ”Vrei sa spui ca nu ai sunat inainte sa afli unde trebuie sa ajung?” a spus Kanye. 
”Eu i-am spus: ”Frate, putem sa rezolvam situatia asta in trei feluri. Poti sa imi spui tu pe ce buton sa apas, si asa voi stii de acum incolo. Poti sa apesi tu butonul, iar eu voi vedea unde ai apasat si voi tine minte. Sau poti sa stai aici si sa imi spui toata ziua cat de important este timpul tau, si asa nu vom ajunge nicaieri”, a povestit Steve.


La acesta intamplare ciudata se mai adauga si faptul ca lui Stanulis ii era greu sa il protejeze pe Kanye deoarece avea mereu zeci de garzi de corp care il insoteau peste tot. Mai mult decat atat, Kanye nu accepta ca Steve sa urce in aceeasi masina cu el sau sa stea la aceeasi masa cu el.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1185 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007023 (s)