News Flash:

Anamaria Prodan a obtinut un ordin de restrictie impotriva lui Laurentiu Reghecampf. „Ameninta ca ne omoara in casa”

23 Februarie 2022
790 Vizualizari | 0 Comentarii
Anamaria Prodan

Podcastul cu Laurentiu Reghecampf a reusit ceea ce era de asteptat. Videoclipul a ajuns pe primul loc in Trendingul de pe Youtube si cu o asemenea popularizare, nu avea cum sa nu ajunga si la urechile Aneimaria Prodan. Sigura pe sine si asumata pana la capat, Anamaria Prodan a continuat sa il atace pe Reghecampf si sa isi exprime punctul de vedere. Anamaria a fost foarte deranjata de vorbele fostului partener, asa ca a reactionat imediat.

Anamaria Prodan a luat atitudine si nu a vrut sa scape din vedere afirmatii lui Reghecampf. Sexy impresara l-a taxat dur pe fostul lui partener si n-a fost de acord cu multe vorbe pe care Reghecampf le-a aruncat la adresa ei si la adresa familiei sale. Reghe s-a legat de multe aspecte din viata ei pe care le-a punctat de dur. 

”Acum am plecat de la sediul Politiei, am cerut foarte clar mandat, nu mai are voie sa se apropie de mine, nici de copii, pana in momentul pana cand nu se termina aceasta nenorocire. Consider ca e mai bine sa stam foarte departe unul de celalalt ca primesc zeci, mii de mesaje de amenintare, oamenii de la Politie au vazut, injuraturi, amenintari, ca ne omoara in casa”, a spus Anamaria Prodan intr-o emisiune TV.

Intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru Antena Stars, Anamaria Prodan a marturisit ca a stiut in tot acest timp ca Laurentiu Reghecampf o insela.

”Ca sa ajungi in asemenea hal incat sa-ti pierzi familie, reputatie, meserie si sa ajungi de ras international, nu doar in Romania. El zicea hai sa cumparam, masina, casa, un business, iar eu il credeam, insa el investea in femei. Eu Anamaria Prodan, sotia ta, care zic eu ca e unica, ca el a avut o sotie unica, ca tu sa ajungi de rasul fotbalului romanesc”, a zis ea pentru Antena Stars.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1227 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005198 (s)