News Flash:

Frumoasele obiective turistice din România, făcute cunoscute în Germania!

Destinaţiile turistice ale României sunt promovate, în perioada 5-7 martie, la Târgul de Turism de la Berlin

6 Martie 2024
109 Vizualizari | 0 Comentarii


În perioada 5-7 martie, destinațiile turistice din România sunt prezentate la cel mai mare și important târg de turism din lume, Bursa Internațională de Turism - ITB Berlin, organizat în format business-to-business (B2B). Pavilionul național găzduiește timp de trei zile 38 de co-expozanți, inclusiv tur-operatori, agenții și asociații de turism, precum și reprezentanți ai autorităților publice locale și regionale. Aceștia vor promova o gamă diversificată de oferte turistice, de la circuite culturale, drumeții și călătorii în orașe, până la sejururi relaxante pe litoral și explorări în Delta Dunării.

„Vizitatorii vor putea face cunoştinţă, în spaţiul dedicat României, cu cele mai frumoase şi atractive obiective turistice locale, surprinse într-o producţie video realizată către jurnalistul britanic Charlie Ottley. Filmele au fost difuzate internaţional, pe BBC News, campania de promovare derulată de MEAT obţinând o rată de recunoaştere de 59%. Acestea surprind România pe parcursul celor patru anotimpuri - primăvara, vara, toamna şi iarna -, ceea ce îi subliniază caracterul de destinaţie permanentă, pentru fiecare zi din an.

Mai mult, vor fi prezentate în imagini şi patru forme de turism specifice ţării noastre, care pot fi de interes pentru turiştii germani, cum ar fi cel de tip city-break, istorie şi cultură, ecoturism şi autenticitate. Experienţa va fi completată şi de realitatea virtuală, care îi va ajuta pe cei care ajung la standul nostru «să călătorească» pe loc, în România”, se precizează într-un comunicat de presă al Ministerului Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului (MEAT), transmis marţi, 5 martie. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1238 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005008 (s)