News Flash:

Descinderi la mafia lemnelor din Romania: functionari publici, saltati cu mascatii

24 Noiembrie 2022
241 Vizualizari | 0 Comentarii
mafia lemnelor

Politistii maramureseni fac, joi dimineata, 16 perchezitii la sediul unei primarii, dar si la cele ale unor ocoale silvice si firme, intr-un dosar in care sunt vizate infractiuni de delapidare, fals intelectual, uz de fals, taiere fara drept de arbori si furt de arbori.

„In aceasta dimineata au fost puse in executare 16 mandate de perchezitie domiciliara emise de Judecatoria Dragomiresti la solicitarea Parchetului de pe langa Judecatoria Dragomiresti, intr-un dosar penal in care se efectueaza cercetari sub aspectul comiterii infractiunilor de delapidare, fals intelectual, uz de fals, taiere fara drept de arbori si furt de arbori”, transmite Inspectoratul de Politie Judetean Maramures.

Conform sursei citate, descinderile au loc „la sediile unor institutii publice si ocoale silvice, sediile si punctele de lucru ale unor persoane juridice si domiciliile unor persoane fizice de pe raza judetelor Maramures si Bistrita Nasaud, unde exista suspiciuni rezonabile ca detin bunuri/inscrisuri/documente ce au legatura cu infractiunile pentru care se efectueaza cercetarea penala”.

Surse judiciare au precizat pentru News.ro ca printre institutiile vizate de numara si o primarie. La ora transmiterii acestei stiri perchezitiile sunt in derulare.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1165 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008836 (s)