News Flash:

Decizie de ultima ora luata de Primaria Satu Mare

27 Iulie 2016
1087 Vizualizari | 0 Comentarii
primaria satu mare
Primaria Satu Mare si Directia de Impozite si Taxe Locale vor avea program prelungit in fiecare zi de joi, pentru a putea veni in sprijinul satmarenilor care lucreaza dimineata si nu pot lipsi de la serviciu, a anuntat marti, administratia locala. 
"Ca o prima masura in vederea deservirii mai eficiente a publicului, Primaria Municipiului Satu Mare vine in ajutorul cetatenilor cu prelungirea programului de lucru. Astfel, in fiecare joi, Biroul de Relatii cu Publicul va fi deschis pana la ora 18,30. Programul prelungit va fi corelat cu programul celorlalte doua servicii, Casieria Primariei si Directia de Impozite si Taxe Locale. Acestea vor avea acelasi program prelungit, in zilele de joi, pana la 18,30. Aceasta masura va inlesni depunerea si eliberarea actelor (cereri, sesizari), respectiv efectuarea platilor si pentru cetatenii care in timpul programului normal nu aveau posibilitatea de a se deplasa de la locul de munca sau din diverse motive, aceste servicii nu le erau accesibile", a precizat Primaria, intr-un comunicat de presa. 
Astfel, incepand cu aceasta saptamana, Primaria va avea program intre 9 si 16,30 in fiecare zi, mai putin joi cand se va lucra pana la 18,30, Casieria Primariei va fi deschisa intre 9-15 iar joia pana la 18.30, iar Directia de Impozite si Taxe va i deschisa zilnic intre 9-17, si joia pana la 18,30. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1216 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005353 (s)