News Flash:

Tribunalul Timis a decis inceperea judecarii doctoritei care a primit mita 600 de euro

25 Iulie 2016
1094 Vizualizari | 0 Comentarii
mita
Camera de Consiliu a Tribunalului Timis a dispus inceperea judecarii procesului medicului ortoped Borza Iconia Ecaterina, de la Spitalul Judetean de Urgenta, pentru luare de mita, dupa ce magistratii au respins, vineri, exceptiile formulate de inculpata, prin aparator. 
'Tribunalul constata legalitatea sesizarii instantei cu rechizitoriul Parchetului de pe langa Tribunalul Timis, privind-o pe inculpata B.I.E., a administrarii probelor si a efectuarii actelor de urmarire penala. Dispune inceperea judecatii cauzei privind-o pe inculpata B.I.E. trimisa in judecata pentru savarsirea infractiunii de luare de mita (...)', arata Incheierea Camerei de Consiliu a Tribunalului Timis, care poate fi contestata in termen de trei zile de la comunicare. 
Potrivit rechizitoriului procurorilor, in cursul lunii septembrie 2014, 'in calitate de medic ortoped, Borza Iconia Ecaterina a pretins si ulterior a primit, dupa efectuarea unei interventii chirurgicale asupra unui pacient, suma de 600 de euro de la martorul denuntator D.V., in legatura cu indeplinirea indatoririlor de serviciu'. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1151 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006901 (s)