News Flash:

Noi detalii socante despre tramvaiul groazei. Doar o minune a facut sa nu se intample o catastrofa!

26 Iulie 2016
1012 Vizualizari | 0 Comentarii
tramvai la timis1
Incidentul extrem de grav petrecut vineri la Timisoara, unde un tramvai plin cu calatori a mers un kilometru fara vatman, ne reaminteste cat de periculoase sunt mijloacele de transport de la RATT.
Tot acest incident trage un nou (al catelea?) semnal de alarma fata de haosul care domneste la regia de transport.
Tramvaiul vechi de 30 de ani, cumparat la mana a doua de administratia Ciuhandu, nu a franat atunci cand pasageri panicati au tras de manete. In tot acest timp vatmanul care a cazut din mers pe o usa deschisa era transportat la spital. Ca intr-un film de groaza, pana sa se opreasca de la sine tramvaiul a trecut prin doua intersectii foarte aglomerate, scrie ziuadevest.ro.
Din cauza caldurii sufocante vatmanul a deschis usa. Aerul devenise irespirabil, pentru ca sistemele de ventilatie nu mai functionau de ani buni. La un moment omului i s-a facut rau, s-a prabusit de pe scaun si s-a rostogolit pe caldaram. Spre groaza calatorilor, tramvaiul a continuat sa ruleze fara control. Disperati oamenii captivi au batut cu pumnii in geamuri ca sa ceara ajutor. Numai intamplarea a facut ca tramvaiul sa nu fie lovit ori sa loveasca pe cineva in cele doua intersectii aglomerate pe care le-a strabatut. Calatorii s-au putut elibera abia in momentul in care vehiculul s-a oprit inaintea unui strazi in panta. In mod normal tramvaiul trebuia sa fie prevazut cu sistem de franare de urgenta. Doi dintre pasageri au tras disperati de manete, insa fara folos. In acest punct al evenimentului intervine dezinformarea lansata de RATT, care sustine ca tramvaiul a fost oprit de un controlor de bilete care se afla in mijlocul de transport. 

timisoara kilometru ratt tramvaiul vechi
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1147 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006312 (s)