News Flash:

De nerecunoscut! Cum arata Delia la prima ei aparitie TV și ce legatura are Loredana Groza cu asta

8 Februarie 2022
585 Vizualizari | 0 Comentarii
Delia Matache

Delia a avut o ascensiune impresionanta. Nu multi si-o mai amintesc pe artista la prima ei aparitie, dar se pare ca pentru unii acest moment este emotionant. Cea care a crezut in talentul artistei isi aminteste si acum cum s-a intamplat totul.

Delia si Loredana Groza sunt ”rivale” la masa juratilor de la X Factor. Cele doua se lupta cu ajutorul concurentilor si spera ca echipa lor sa castige marele premiu de anul acesta. In spatele competitiei dintre cele doua antrenoare de voci, exista o prietenie si chiar mai mult de atunci. Se pare ca Lori a fost singura persoana care a crezut in talentul Deliei, iar de la prima piesa la succes o mai fost un singur pas.

Delia a avut sansa ei cu Loredana. Lori a compus piesa ”Un calculator, o sansa in plus” si a fost prima piesa pe care a primit-o Delia. Videoclipul piesei a fost un spot difuzat timp de o luna si a fost gandit pentru un brand cunoscut de pc-uri. Practic, aceasta a fost prima colaborare dintre cele doua dive.

„Aia e piesa pe care i-am scris-o eu Deliei. Eu i-am dat prima piesa si am imbracat-o in Barbarella. I-am facut un costum SF. Ti-am purtat noroc, Delio! (...) Asa a cunoscut-o lumea, „fata cu calculatorul” care apoi a scos cantecul cu N&D si a avut succes.” a declarat Loredana la „X Factor”.

„In mod public, este prima chestie oficiala pe care am facut-o la televizor. Aveam 16 ani, eram vrajita. Era prima oara cand lucrez cu un om pe care il stiu de la televizor. Impactul a fost destul de puternic.”, a declarat Delia.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1188 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005036 (s)