News Flash:

Lidia Buble inca trage ponoasele din „Asia Express”. Vedeta are grave probleme de sanatate si nu mai poate scapa de ele

8 Februarie 2022
330 Vizualizari | 0 Comentarii
Lidia Buble

Lidia Buble a acceptat anul trecut cea mai mare provocare din viata ei. Artista impreuna cu sora ei au plecat pe Drumul Imparatilor si a fost, cu siguranta, una dintre cele mai frumoase experiente pe care au trait-o in aceasta formula. Vedeta a recunoscut ca acesta a fost si motivul pentru care a ales sa stea departe de casa, pentru ca a fost una dintre putinele ocazii cand a putut sa petreaca mult timp cu Estera. 

Lidia Buble si Estera au facut senzatie in Asia Express. Cele doua surori au format o echipa puternica si au fost doi dintre adversarii cei mai de temut. Lidia si sora ei au ajuns pana in semifinala, dar drumul lor nu a fost deloc unul usor. Probele grele pentru avantaje si imunitati nu au menajat pe nimeni. 

Imediat cum a ajuns in tara, Lidia Buble a mers la medic. Din pacate, vestile nu au fost cele mai bune pentru ea. Probele din una dintre cursele pentru ultima sansa si-au spus cuvantul. Dupa ce a avut de ridicat 200 de kilograme de vase turcesti, Lidia Buble s-a ales cu hernie de disc. Artista si sora ei nu au vrut nicio secunda sa renunte la acea proba grea si poate spune ca a meritat tot efortul. Desi face mult sport, vedeta nu ridica greutati prea mari si face in continuare exercitii speciale pentru problema pe care o are.

„M-ati intrebat daca am reusit sa scap de problemele pe care le aveam la spate dupa Asia Express. N-am reusit sa scap de ele, dar sunt pe drumul cel bun. Fac tot felul de exercitii pentru asta si incerc sa nu mai ridic greutati foarte mari”, a marturisit Lidia Buble, pe InstaStory.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1282 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006654 (s)