News Flash:

Cine e „escrocul de pe Tinder”, barbatul despre care vorbeste toata lumea. A furat 10 milioane de la femeile pe care le-a pacalit

8 Februarie 2022
953 Vizualizari | 0 Comentarii
Escroc

Shimon Hayut este cel care a trait o viata de lux pe spatele femeilor care picau in plasa lor. Pe Tinder, Shimon se prezenta ca fiind fiul „regelui diamantelor” si mostenitorul LLD Diamonds. Femeile erau cucerite din prima de pozele pe care barbatul le urca pe profilul lui. Celor care le aparea un „perfect match” cu barbatul, urmau sa iasa la date cu el in cele mai excentrice locuri. 

Simon Leviev, asa cum se prezenta pe Tinder nu se uita deloc la bani si le rasfata pe toate pana intr-un punct in care le spunea ca are probleme cu banii si ca este urmarit de mafia diamantelor. In astfel de circumstante, barbatul le pacalea pe toate si le cerea bani, in ideea in care el nu mai avea voie sa foloseasca cardurile si banii din conturile lui pentru a nu fi urmarit.

Dupa documentarul difuzat pe Netflix, Shimon Hayut, pe numele lui real, a fost blocat de la a mai folosi aplicatia Tinder. Barbatul a promis ca se va razbuna pe cei de la Netflix si va prezenta varianta lui de poveste. Potrivit publicatiei The Times of Israel, Shimon a escrocat zeci de femei de pe urma carora a obtinut 10 milioane de dolari. Hayut a fost arestat pentru frauda, dar a fost eliberat din inchisoare dupa cinci luni de executare a pedepsei. 

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca multa lume apeleaza la aplicatiile de dating pentru a-si gasi sufletul pereche. Nu multe dintre relatiile incepute pe Tinder au happy ending, ca in filme. Multe dintre el sfarsesc tragic, iar prin astfel de experiente au trecut cateva femei care au fpst victimele asa zisului „Escroc de pe Tinder”.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1132 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004506 (s)