News Flash:

Anda Adam nu a scapat. Cu ce pedeapsa s-a ales dupa ce a parcat pe locurile destinate persoanelor cu dizabilitati

8 Februarie 2022
319 Vizualizari | 0 Comentarii
Anda Adam

Anda Adam face ce face si ii revolta din nou pe fani. Artista s-a retras din competitia de pe Kanal D pentru a se dedica in totalitate unui club [pe care l-a deschis alaturi de viitorul ei sot in Cluj. Nici bine nu a ajuns acolo, ca deja a inceput sa-i supere pe clujeni cu atitudinea ei si, mai ales, cu lipsa de respect pe care o manifesta fata de ceilalti participanti la trafic.

Publicatia Stiri de Cluj scrie ca Anda Adam a fost luata la rost intr-un centru comercial din Cluj dupa ce si-a lasat BMW-ul customizat, unic in Romania, parcat pe locul destinat persoanelor cu dizabilitati.
Deranjat, unul dintre clientii centrului comercial care e trecut pe langa masina Andei i-a lasat un mesaj scurt: „Mi-ai luat parcarea cu BMW-ul, ia-mi si handicapul.
Anda Adam si-a cumparat BMW-ul i8 acum doi ani, cand a implinit 40 de ani. Masina ar fi unica in tara, mai mentioneaza sursa citata.

Pe fir au intrat si autoritatile care nu au vrut sa o scuteasa pe Anda. Artista a trebuit sa raspunda pentru fapta ei neconventioanala, mai ales ca a folosit o scuza care nu este deloc plauzibila in cazul ei.

Anda Adam a primit o amenda de 290 de lei. Potrivit primelor informatii, artista si-a lasat masina neregulamentar pentru ca s-ar fi grabit sa-si duca copilul la scoala.

Oamenii legii sustin ca scuza folosita de Anda Adam este cea mai intalnita la persoanele care parcheaza neregulamentar in zona respectiva. Momentan, Anda Adam nu a declarat nimic, dar, cel mai probabil, se va conforma si va plati amenda infima. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1208 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008670 (s)