News Flash:

Dani Otil tras la raspundere de soacra sa. Cum a reactionat femeia cand a aflat cat costa o supa in restaurantul ginerelui ei

8 Februarie 2022
443 Vizualizari | 0 Comentarii
Dani Otil

Dani Otil a imbinat utilul cu placutul si a decis ca, pe langa televiziune, sa faca bani si din alt business. Sotul Gabrielei Prisacariu este proprietarul unui restaurant situat intr-o zona de fite a Capitalei. Avand in vedere ca zona este una luxoasa, preturile sunt pe masura. Clientii lui Dani sunt uimiti de preturile practicate, iar printre cei nemultumiti se afla si soacra lui Dani, mama Gabrielei Prisacariu.

Dani Otil a imbinat si de data asta utilul cu placutul. Prezentatorul de la Neatza a facut o declaratie care i-a lasat pe multi cu gura cascata. Spre deosebire de alte familii, la Dani acasa totul este numai lapte si miere. Asta pentru ca Dani si soacra lui se inteleg de minune si nu doar la nivel declarativ. Dani Otil a recunoscut ca a cooptat-o pe mama Gabrielei in business-urile pe care el le detine. Mai mult, Dani simte ca mama Gabrielei este sefa lui, dar nu se supara deloc, mai ales ca el este cel care face finantele la final de luna.

La restaurantul lui Dani, clientii isi pot satisface pana si cele mai pretentioase gusturi. Cei care vor sa se infrupte din faimosul Cocido Sud American, trebuie sa stie ca acesta are o cantitate de 750 de grame si costa 59 de lei, potrivit meniului. De asemenea, o portie de 100 de grame de somon, trebuie sa plateasca 24 de lei. Iar daca doreste sa manance caracatita, trebuie sa plateasca 39 de lei / 100 grame.

„Razvan: Stiti bancul cu extraterestrul care intra la Dani in restaurant? S-a dus extraterestrul sa comande o supa. Se duce la chelner si cere o supa!

-Pretul?

– 100 de lei! Dar nu am mai vazut un extraterestru pana acum, zice chelnerul.

– Pai la preturile astea!

Dar, chiar, Dani, eu nu am deschis articolul ala cu „cat costa o supa la restaurantul lui Dani Otil”!

Dani Otil: Supa nu e o problema, ci cat ia soacra-mea la restaurant. A venit cu ziarul in mana si acum are pretentii”, a fost dialogul amuzant dintre Razvan si Dani.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1142 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004970 (s)