News Flash:

Colterm a făcut anunțul!

De pe data de 2 mai va opri furnizarea agentului termic

26 Aprilie 2023
164 Vizualizari | 0 Comentarii

Abonații sistemului de încălzire centralizată din Timișoara vor avea furnizarea agentului termic oprită începând cu data de 2 mai. Societatea Colterm a anunțat că furnizarea va fi reluată în luna octombrie, în condiții ideale. În ultimul an, sistemul de termoficare al orașului a avut multe probleme, cu temperaturi mai scăzute în calorifere și conflicte între Colterm și Primăria Timișoara, acționarul unic.

 Cu toate acestea, sistemul a reușit să evite înghețul în casele abonaților. Acum, furnizarea de energie termică se va încheia la data de 2 mai 2023. Compania Colterm a informat abonații că sezonul de încălzire 2022-2023 se va încheia la ora 08.00 și va fi reluat în octombrie, odată cu noul sezon de încălzire 2023-2024, în funcție de condițiile meteo.

”Dorim să le mulțumim încă o dată abonaților noștri pentru înțelegerea arătată și pentru că ne-au rămas alături. Totodată, mai dorim să îi asigurăm pe clienții noștri că facem în continuare toate eforturile necesare creșterii calității serviciilor pe care le furnizăm, astfel încât pentru viitorul sezon rece confortul abonaților să fie pe măsura așteptărilor tuturor”, a comunicat Colterm.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1120 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005143 (s)