News Flash:

Pentru ce a fost condamnata, de fapt, Margherita. Povestea accidentului facut de fiica Clejanilor

1 Iulie 2022
384 Vizualizari | 0 Comentarii
Margherita

Margherita de la Clejani a fost condamnata dupa ce a consumat droguri si s-a urcat la volan. Marga si-a aflat sentinta la un an de cand a produs un accident rutier. Artista a primit o amenda consistenta si nu mai are dreptul sa conduca timp de un an de zile, decizia nefiind, insa, definitiva. 16.000 de lei va trebui sa plateasca fata Clejanilor, o sanctiune calculata prin inmultirea unui numar de 200 zile-amenda, cu suma de 80 lei corespunzatoare unei zile-amenda, pentru savarsirea infractiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante.

Marga a produs un accident de circulatie in timp ce se afla sub influenta substantelor interzise. In luna mai, in anul 2020, Margherita de la Clejani a produs un accident de circulatie la primele ore ale diminetii. Mai exact, a pierdut controlul volanului si a lovit o masina parcata pe prima banda. Politistii care s-au deplasat la fata locului au testat-o cu alcooltestul, insa nu s-a detectat alcool in sange.

Ulterior, comportamentul Margheritei i-a determinat pe oamenii legii sa continua ancheta si au supus-o testarii cu aparatul DrugTest, iar rezultatul a fost, in defavoarea Margheritei de la Clejani, pozitiv. Tanara a fost escortata la Institutul National de Medicina Legala si in urma probelor biologice care s-au recoltat, specialistii au depistat consumul de substante interzise.

Atunci, Margherita si familia ei au transmis presei, in repetate randuri, ca artista nu ar fi consumat droguri, ci o combinatie de medicamente, respectiv pastile de slabit si pastile pentru ameliorarea durerilor menstruale, un cocktail nefericit care ar fi condus-o in acea sitatie. Totul, agravat de curele repetate de slabire pe care Margherita le tine de ani buni.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1133 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004711 (s)