News Flash:

Decizie surprinzătoare

Novak Djokovic a anunțat miercuri că nu va mai lucra cu Goran Ivanisevic

27 Martie 2024
74 Vizualizari | 0 Comentarii


Miercuri, Novak Djokovic a surprins pe toată lumea anunțând că nu va mai lucra cu Goran Ivanisevic după Indian Wells Open 2024. Sub îndrumarea lui Ivanisevic, Djokovic a obținut 12 titluri de Grand Slam. Cu toate acestea, sârbul nu a dezvăluit motivele despărțirii.

Djokovic, câștigătorul a 24 de turnee de Grand Slam, este considerat unul dintre cei mai de succes jucători de tenis din istorie. O mare parte din succesul său în prima parte a carierei a venit sub îndrumarea antrenorului Marian Vajda. Totuși, colaborarea lor s-a încheiat când Djokovic a decis să-l angajeze pe Ivanisevic ca antrenor cu normă întreagă.

Fostul jucător ATP s-a alăturat echipei în 2018, inițial fiind angajat pentru a-l ajuta pe sârb cu serviciul său, datorită experienței sale cu un serviciu puternic și precis. De-a lungul anilor, serviciul lui Djokovic s-a îmbunătățit sub îndrumarea lui Ivanisevic, chiar dacă nu a reușit să-l ajute în cea mai recentă înfrângere suferită la Indian Wells Open 2024.

Djokovic a declarat că turneul de la Indian Wells Open 2024 a fost ultimul pe care l-au încheiat împreună, anunțând despărțirea de Ivanisevic.

„Îmi amintesc clar momentul în care l-am invitat pe Goran să facă parte din echipa mea. Era în 2018, iar eu și Marian căutam să inovăm și să aducem puțină magie la serviciu”, a declarat Djokovic, citat de tennis-infinity.com.


Sub îndrumarea lui Ivanisevic, Djokovic își aduce aminte de toate succesele sale, în special cele 12 titluri de Grand Slam, care l-au ajutat să doboare recordul all-time și să devină primul om din istorie care a câștigat 24 de turnee majore.


„De fapt, nu numai că am adus serviciul, ci și multe râsete, distracție, clasări pe locul 1 la sfârșitul anului, realizări record și încă 12 titluri de Grand Slam (și câteva finale) la numărătoarea de atunci. Am menționat și un pic de dramă?”.


Djokovic nu a oferit un motiv specific și nici nu a indicat momentul exact al luării acestei decizii.


„Goran și cu mine am decis să nu mai lucrăm împreună în urmă cu câteva zile.

Chimia noastră pe teren a avut suișuri și coborâșuri, dar prietenia noastră a fost întotdeauna solidă ca piatra.

De fapt, sunt mândru să spun (nu sunt sigur că și el este) că, în afară de faptul că am câștigat turnee împreună, am avut și o bătălie secundară în Parchisi (joc de societate n.r.) care a durat… mulți ani.

Și acel turneu nu se oprește niciodată pentru noi. Šefinjo, mulțumesc pentru tot, prietene. Te iubesc.”

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1097 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005745 (s)