News Flash:

Cuza de la Noaptea Tarziu este, din nou, burlac. „Sunt un barbat singur, sa se sublinieze!”

15 Decembrie 2021
429 Vizualizari | 0 Comentarii
Cuza

In luna noiembrie, Cuza dadea de inteles ca si-a gasit sufletul pereche, asa dupa ce a fost surprins de paparazzi in compania unui brunete focoase. Din pacate pentru el si din fericire pentru aspirantele la inima lui, Cuza este din nou singur, iar anuntul a fost facut chiar de el.

Concurentul de la Asia Express a fost surprins de paparazzi de la Spy News in timp ce se distra alaturi de o bruneta intr-un local de fite din Capitala, acolo unde au stat in compania prietenelor ei. Cuza este foarte discret cu viata lui personala si, asa cum era de asteptat, fanii nu au stiut nimic pana cand acesta nu va fi sigur ca relatia lui este una serioasa.

Recent, Cuza a acordat un interviu alaturi de Alina Puscas, iar prezentatoarea TV a povestit un moment in care l-a surprins pe tanar in timp ce admira insistent formele unei domnisoare

„Sunt un barbat la 30 de ani, singur! Sa se sublinieze”, a declarat Cuza, pentru Antena Stars.

Ramona si Cuza au avut o dragoste cu nabadai. Cei doi ba erau impreuna, ba se desparteau si tot asa pana cand au decis ca decat sa se mai chinuie, mai bine sa mearga pe drumuri separate si sa ramana amici. Ramona si Cuza sunt destul de maturi astfel incat sa gestioneze cu brio o despartire. 

„Au fost si momente minunate, dar au fost si multe nelalocul lor. N-am fost, sub nicio forma, pe aceeasi lungime de unda. Fiecare a venit cu un bagaj de probleme mult prea mari, din copilarie, din orice.

El era genul care avea nevoie de foarte multa atentie, de foarte multa protectie, ca si o mama. Eu, la randul meu, eram genul care sa dau mult si poate dadeam prea mult. Atunci nu-i mai convenea, poate ca nu se mai simtea barbat. Mie nu-mi convenea ca nu facea cum voiam eu. Am ajuns sa ne dam cap in cap, la propriu. Ne certam foarte rau. Per total, cred ca au fost mai putine momente bune si linistite. A durat aproape doi ani, trasi cu greu de par. De la inceput.” a recunoscut Ramona Olaru.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2103 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005270 (s)