News Flash:

Curățenie urbană cu aparate performante!

Curățarea trotuarelor din toate zonele Timișoarei se va face cu aspiratorul

14 Martie 2024
94 Vizualizari | 0 Comentarii

Patru noi aspiratoare au fost aduse în Timișoara pentru curățarea trotuarelor din întreg orașul. Acestea nu numai că aspiră murdăria, ci au și o funcție de udare, care ajută la reducerea prafului.

Echipate cu tehnologie de vârf, aceste aspiratoare vor asigura o curățare mai eficientă a trotuarelor din Timișoara. Operatorul de salubrizare va utiliza cele patru aspiratoare pentru a mătura și aspira trotuarele, eliminând astfel praful, murdăria și deșeurile de dimensiuni mici de pe acestea. Aceste echipamente vor fi distribuite în toate zonele orașului și vor fi folosite zilnic, conform programelor stabilite pentru lucrări de curățenie.

„Acestea permit o curățare mai eficientă pe întreaga suprafață a trotuarelor, chiar și în zonele mai greu accesibile. De asemenea, funcția de udare contribuie la diminuarea cantității de praf”, a transmis Primăria Timișoara.


În plus, autoritățile au inițiat și o primă operațiune de spălare și curățare a carosabilului, cerând șoferilor să parcheze în mod alternativ, timp de două zile consecutive, pe strada Macilor.

„Sistemul a funcționat și astfel a fost posibilă curățarea șoselei și pe porțiunile unde sunt parcate mașinile, până la bordură. Acest sistem de parcare alternativă, în vederea operațiunilor de curățenie, va fi extins pe mai multe străzi. Aceste operațiuni, agreate și cu Garda de Mediu, contribuie și la combaterea efectelor unor fenomene meteorologice temporare ca praful saharian, care a apărut recent în regiunea noastră”, a afirmat Primăria Timișoara.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1247 (s) | 43 queries | Mysql time :0.010379 (s)