News Flash:

O mulțime de nereguli descoperite în urma unui control

O fabrică de pâine și produse de patiserie din Timișoara, închisă de comisarii OPC

14 Martie 2024
82 Vizualizari | 0 Comentarii


O fabrică specializată în producția de pâine și produse de patiserie, cunoscută sub numele de Diva și situată în Calea Buziașului, a fost închisă de autorități. Inspectorii de la Oficiul pentru Protecția Consumatorului au descoperit mai multe deficiențe în instalațiile fabricii, printre care utilaje murdare, tăvi ruginite și probleme de igrasie.

Ca urmare, fabrica a fost sancționată cu trei amenzi în valoare totală de 11.000 de lei. Înainte de a-și relua activitatea, este obligată să remedieze toate problemele semnalate de inspectorii de la OPC.

Unul dintre aspectele identificate a fost o spărtură într-un perete separat care delimita zona de producție de cea destinată coacerii lipiilor, cu lucrarea nefinalizată.

„În spațiul de producție existau 2 dospitoare, în interiorul acestora rama din PVC prezentând zone întinse de igrasie, iar ușa de acces din inox prezenta murdărie”, declară comisarii CRPC Vest.


Camera frigorifică nu era igienizată corespunzător, iar în interior erau depozitate atât produse conforme, cât și neconforme, inclusiv materii prime expirate. Ca urmare, au fost retrase de la comercializare 90 de kilograme de produse.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1189 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006099 (s)