News Flash:

Poliția Locală din Timișoara, acuzată de abuzuri!

Comercianții din Piața Iosefin din Timișoara protestează astăzi

12 Martie 2024
73 Vizualizari | 0 Comentarii


Comercianții din Piața Iosefin din Timișoara au organizat un protest marți, oprimând vânzarea și acuzând Poliția Locală de abuzuri.

Producătorii locali au acoperit tarabele cu prelate și au ieșit în fața pieței agroalimentare, exprimându-și nemulțumirea față de frecvența ridicată a controlorilor de la poliție, care le solicită mereu aceleași documente și îi opresc temporar din activitate.

În replică, Poliția Locală afirmă că protestatarii sunt, de fapt, comercianții surprinși cu nereguli și că nu va înceta controalele.

„Așa numitul protest a fost aplanat rapid, polițiștii locali aducându-le la cunoștință celor nemulțumiți că ei sunt acolo pentru a-i sprijini, îndruma și consilia în vederea intrării în legalitate, singura soluție fiind respectarea legislației pentru desfășurarea unui comerț civilizat. Polițiștii locali vor acționa în continuare conform prevederilor legale, în Piața Iosefin fiind, de altfel, post permanent pe timpul zilei, aplicându-se sancțiuni în cazurile în care sunt depistate nereguli”, a declarat Poliția Locală Timișoara.


Începând cu acest an, în Piața Iosefin au fost impuse 38 de sancțiuni, dintre care 3 au constat în amenzi pentru comercializarea de produse lactate, carne și ouă în spații neamenajate corespunzător sau pentru neglijarea igienei.

Alți 17 comercianți au fost sancționați pentru neafișarea corectă a etichetelor produselor conform legislației, precum și pentru lipsa sau neprezentarea documentelor care să ateste calitatea de comerciant sau producător.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1168 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005448 (s)