News Flash:

Cum va fi VREMEA miercuri si joi

4 Februarie 2014
1193 Vizualizari | 0 Comentarii
Miercuri, în zonele joase din sudul, estul si centrul teritoriului valorile termice vor caracteriza o vreme rece, chiar geroasa dimineata si noaptea pe arii restrânse în Moldova, Transilvania si dealurile Munteniei si Olteniei, în timp ce în restul tarii regimul termic se va situa în general peste cel mediu caracteristic acestei perioade. Cerul va fi variabil în mare parte din tara, cu nori josi sau ceata asociata cu depunere de chicura sau fulguieli, local în sudul tarii si pe arii restrânse în rest.
Noaptea înnorarile se vor accentua în regiunile vestice, unde vor fi precipitatii slabe, predominant ploi. Vântul va avea unele intensificari pe crestele montane înalte si, izolat, în sudul Banatului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -6...-5 grade în zonele cu ceata persistenta din Câmpia Româna si 8...10 grade în Dealurile de Vest si în Maramures, iar cele minime între -22 de grade în depresiunile Carpatilor Orientali si 2...3 grade în Dealurile de Vest.
BUCURESTI
Vremea va fi rece. Cerul va fi temporar noros si vor fi conditii de ceata, mai ales dimineata si noaptea. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maxima se va situa în jurul valorii de -3 grade si cea minima va fi de -7...-5 grade.
JOI
Vremea va fi rece în regiunile extracarpatice, în timp ce în restul teritoriului regimul termic va fi mai ridicat decât cel normal pentru prima decada a lunii februarie. Nebulozitatea joasa si ceata asociata trecator cu chiciura sau fulguieli vor persista pe arii restrânse în sudul tarii si izolat în rest, iar în celelate regiuni înnoarile vor fi temporare si local va ploua slab. În zonele montane înalte vor fi si precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare, iar vântul va avea unele intensificari. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -6...-5 grade în sudul Olteniei si 9...11 grade în Dealurile de Vest, iar cele minime se vor situa, în general, între -9 si 1 grad. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0979 (s) | 33 queries | Mysql time :0.038927 (s)