News Flash:

Ponta: "Basescu are o problema personala cu Arafat"

4 Februarie 2014
1151 Vizualizari | 0 Comentarii
raed arafat
Presedintele Traian Basescu a insistat, în Consiliul Suprem de Aparare a Tarii (CSAT), timp de un sfert de ora, asupra faptului ca Guvernul face rau înfiintând un Departament "pentru" doctorul Raed Arafat, ceea ce denota ca presedintelui i-a ramas înca "o chestie personala", sustine premierul Ponta.
"Un sfert de ora, presedintele ne-a vorbit despre ce rau facem ca facem Departamentul pentru doctorul Arafat, adica are o chestie personala care i-a ramas. A întrebat de contractele lui domnul Ghita, daca e adevarat, domnul Opris i-a spus ca nu e adevarat, evident, deci un nivel al discutiilor ciudat, ca sa nu ma exprim altfel. Dar problema lui Basescu era de ce îl punem noi pe Arafat sef", a sustinut Ponta.

Duminica seara, dupa sedinta CSAT, Pont a sustinut ca seful statului s-a pronuntat împotriva înfiintarii Departamentului pentru Situatii de Urgenta, coordonat de Raed Arafat, în conditiile în care el, ca prim-ministru, considera ca este necesara o astfel de structura care sa coordoneze eficient atât Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU), Inspectoratul General de Avicatie, Salvamont-ul, Serviciul de Ambulante, dar si Sistemul Unic 112 este o solutie buna. mediafax.ro

raed arafat
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0855 (s) | 22 queries | Mysql time :0.021188 (s)