News Flash:

Prognoza meteo pentru marti si miercuri / VREMEA, rece pana la geroasa dimineata si noaptea

3 Februarie 2014
1139 Vizualizari | 0 Comentarii
Marţi, vremea va fi rece în sudul, estul şi parţial în centrul ţării, unde dimineaţa şi noaptea local va fi ger. Temperaturile maxime se vor încadra între -5 şi 5 grade, mai ridicate la deal şi munte, precum şi în nord-vestul ţării, până la 8...10 grade. 

ÎN ŢARĂ:

Marţi, minimele termice vor fi de la -20 de grade în estul Transilvaniei până la 0...1 grad în Dealurile de Vest. Cerul va fi variabil la senin, cu unele înnorări în regiunile extracarpatice unde vor mai fi condiţii de fulguieli. În zonele joase, dimineaţa, dar mai ales în cursul nopţii, local se va semnala ceaţă asociată cu depunere de chiciură. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări izolate în sudul Banatului şi la munte.

Miercuri, în zonele joase din sudul, estul şi centrul teritoriului valorile termice vor caracteriza o vreme rece, chiar geroasă dimineaţa şi noaptea pe arii restrânse în Moldova, Transilvania şi dealurile Munteniei şi Olteniei, în timp ce în restul ţării regimul termic se va situa în general peste cel mediu caracteristic acestei perioade. În regiunile extracarpatice nebulozitatea joasă de tip stratiform sau ceaţa asociată cu depunere de chicură sau fulguieli vor persista în cea mai mare parte a intervalului. În restul ţării, cerul va fi variabil, iar ceaţa se va semnala pe arii restrânse mai ales dimineaţa şi noaptea. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări pe crestele montane înalte, iar spre sfârşitul intervalului şi în nord-est. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -6...-5 grade în zonele cu ceaţă persistentă din Câmpia Română şi 9...10 grade în Dealurile de Vest, iar cele minime între -18...-20 de grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 2...3 grade în zona de deal din Banat şi Crişana.

ÎN BUCUREŞTI:

Marţi, vremea va fi rece dimineaţa şi noaptea. Cerul va fi mai mult noros şi mai ales în cursul nopţii se va forma ceaţă asociată cu depunere de chiciură. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de -2...-1 grad, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de -10 grade.


miercuri
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1087 (s) | 33 queries | Mysql time :0.037750 (s)