News Flash:

Un drum national si patru judetene sunt inca inchise in judetul Constanta

2 Februarie 2014
1124 Vizualizari | 0 Comentarii
Un drum naţional şi alte patru judeţene sunt în continuare închise, în judeţul Constanţa, unde autorităţile au intevenit şi duminică pentru deblocarea mai multor autovehicule rămase înzăpezite pe drumuri. Potrivit unui comunicat al Comandamentului pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa, DN 3 este în continuare închis circulaţiei, iar pe DN 22 se menţin restricţiile pentru autovehiculele cu masa peste 3,5 tone.

De asemenea, sunt închise traficului patru drumuri judeţene: DJ 226 Istria-Sinoe, DJ 226 A - intersecţie cu DJ226 - Cetatea Histria, DJ 226 A Cogealac-Râmnicu de Jos, DJ 226 B Grădina - Pantelimon, iar pe alte câteva circulaţia este restricţionată pentru autovehiculele de peste 7,5 tone.

Autorităţile au intervenit, duminică dimineaţă, pentru deblocarea a două autovehicule rămase înzăpezite între localităţile Cuza Vodă şi Mihail Kogălniceanu. De asemenea, s-a intervenit pentru deblocarea a 11 camioane rămase înzăpezite între Medgidia şi Ciocârlia, pentru deblocarea a două autotrenuri care erau înzăpezite între Osmancea şi Ciobăniţa şi a unui autoturism blocat între Cogealac şi Grădina.

Totodată, prefectul a solicitat ajutorul militarilor de la unitatea din Topraisar, care au intervenit cu două autocamioane 6x6 pentru deszăpezirea unor autotrenuri înzăpezite pe rutele Movila Verde - Plopeni şi Topraisar - Mereni.

Reprezentanţii Comandamentului pentru Situaţii de Urgenţă spun că pe toate drumurile din judeţ se acţionează pentru deszăpezire şi fac un apel către oameni să nu plece din localităţile de domiciliu pentru că se circulă cu dificultate pe majoritatea rutelor naţionale şi judeţene, iar dacă sunt nevoiţi să pornească la drum şi au probleme să sune la 112.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1179 (s) | 22 queries | Mysql time :0.038218 (s)