News Flash:

Cum va fi vremea in week-end in Banat si in celelalte regiuni ale tarii

15 Noiembrie 2013
1278 Vizualizari | 0 Comentarii

Sambătă, regimul termic va fi caracterizat de valori în general apropiate de mediile climatologice pentru a doua decadă a lunii noiembrie; temperaturile maxime se vor încadra între 7 şi 14 grade, iar cele minime între -3 şi 5 grade. Cerul va fi variabil la senin, cu înnorări mai ales spre seară şi noaptea în jumătatea de nord-est a ţării, dar condiţiile de ploaie vor fi reduse.

Vantul va sufla slab pană la moderat. Local în vest şi centru şi pe arii restranse în rest, mai ales dimineaţa şi noaptea, în zonele joase va fi ceaţă.

BUCUREŞTI

Vremea va fi predominant frumoasă, iar valorile termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această perioadă din an. Cerul va fi variabil la senin, iar vantul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 10 grade, iar cea minimă va fi de 1...2 grade, posibil mai scăzută în zona preorăşenească. Noaptea vor fi condiţii de ceaţă.

MUNTE

Cerul va fi variabil la senin, cu unele înnorări în a doua parte a zilei şi în cursul nopţii în zona Carpaţilor Orientali şi Occidentali, însă condiţiile de apariţie a ploilor vor fi reduse. Vantul va sufla slab şi moderat. Temperatura aerului nu va avea variaţii semnificative faţă de ziua anterioară.

DUMINICĂ

Vremea va fi caracterizată de un regim termic normal pentru această perioadă din an. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare în sud, sud-vest şi centru, dar probabilitatea pentru ploi se menţine scăzută. Vantul va sufla slab pană la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 7 şi 14 grade, iar cele minime între -2 şi 6 grade, mai scăzute în depresiunile intramontane, spre -6 grade. In zonele joase, cu precădere cele din vest şi din centru, mai ales dimineaţa şi noaptea local se va semnala ceaţă.

MUNTE

Cerul va fi temporar noros şi doar trecător şi izolat în nordul Carpaţilor Orientali precum şi în zona Munţilor Banatului vor fi condiţii să plouă slab. Vantul va sufla slab pană la moderat. Temperatura aerului, va avea valori comparabile cu cele din intervalul anterior.

 


regimul termic munte
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1156 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006888 (s)