News Flash:

Primarul Boldea a vizitat Spitalul Municipal Lugoj

15 Noiembrie 2013
1247 Vizualizari | 0 Comentarii
Francisc Boldea

Primarul Francisc Boldea a efectuat astăzi, 14 noiembrie, o vizită de lucru la Spitalul Municipal „Dr. Teodor Andrei”, unde se derulează lucrările de modernizare şi modificare a Compartimentului de Primiri Urgenţe.

Acestea cuprind reabilitarea Secţiei de Primire Urgenţe, care se va muta de la demisol la parterul pavilionului central, dar şi montarea unui lift cu două staţii care să ajute la transportul bolnavilor.

Edilul şef s-a arătat mulţumit de stadiul lucrărilor, iar reprezentanţii firmei care execută lucrările dau asigurări că se vor încadra în termenele stabilite.

„Se toarnă deja betonul la fundaţie pentru a face rampa de intrare, s-a mutat Radiologia şi celelate secţii care erau, s-au făcut secţiile noi în care vor fi aduşi cei care necesită acest lucru, urmand ca anul viitor să mai facem o modernizare a secţiei de Radiologie, cu un aparat de ultimă generaţie în valoare de 200.000 de euro. Intr-un cuvant, spitalul începe să prindă contur prin apartura luată şi prin modernizările de la Paleaţie, de la Pediatrie, de la laborator, de la farmacie şi din cate alte sectoare pe care le-am realizat în ultimul timp, toate absolut necesare într-o colaborare foarte bună pe care o avem cu conducerea spitalului”, a declarat pentru Redeşteptarea primarul Francisc Boldea.

Chiar şi managerul spitalului s-a arătat mulţumit de cum decurg lucrările

„Primele lucrări încep să prindă contur, în ceea ce priveşte modernizarea Serviciului de Primiri Urgenţe în cadrul proiectului pe care l-am iniţiat împreună cu Spitalul din Mako şi avand cofinanţare din partea Consiliului Local Municipal Lugoj şi al Primăriei Municipiului Lugoj. Este o lucrare destul de amplă, care va avea într-un final şi un lift cu două staţii, în aşa fel încat o dată ce pacientul este primit în secţia de Urgenţe, este evaluat şi stabilit ceea ce urmează să i se facă. Dacă este necesar, va fi transportat pe secţiile chirurgicale cu acest lift. Suma alocată doar pentru partea de infrastructură este de 850.000 lei, plus TVA”, a spus managerul Spitalului Municipal Lugoj, Florin Voichescu.

Toate aceste lucrări se doresc a fi finalizate pană la sfarşitul lunii aprilie a anului 2014. Finalizarea proiectului este în 30 iunie 2014.

Redesteptarea.ro


francisc boldea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1452 (s) | 33 queries | Mysql time :0.055563 (s)