News Flash:

Traficul in zona Michelangelo ramane inchis

15 Noiembrie 2013
1227 Vizualizari | 0 Comentarii

Chiar dacă a fost anunţată în repetate randuri, deschiderea traficului în intersecţia Michelangelo din Timișoara nu se va putea face la mijlocul lunii noiembrie. Abia a fost turnată placa de beton pe podul de peste Bega, iar la pasaj încă se lucrează. In aceste condiţii, constructorii vin cu un nou termen.  Promit că vor permite accesul maşinilor în zonă în cel mult trei săptămani. Şoferii sunt siguri că nici noul termen nu va fi respectat! Primarul Nicolae Robu voia, în 15 august ca, la sfarșitul lunii septembrie să se circule peste pod, însă tot el preciza: ”Nu aș vrea să se considere o mare nerealizare dacă acest lucru nu va fi posibil. Pot apărea probleme din cauza vremii”.

Apoi, „deschidem circulaţia pe axa sud-nord în jurul datei de 1 noiembrie. Este foarte greu să iei angajamente ferme cand e vorba de şantiere pentru că eşti şi meteo dependent", spunea Nicolae Robu, primarul Timişoarei, la începutul lui octombrie. Edilul anunța într-un comunicat, în 8 octombrie, că ”în perioada 1-15 noiembrie avem toate şansele” să fie redeschisă circulația între sudul și nordul Timișoarei, peste podul Michelangelo. Robu cerea: ”încă puţină răbdare, vă rog”!

Și acest termen va fi depăşit. Joi, 14 noiembrie, constructorul făcea noi promisiuni. „Dacă ne permite timpul, în două - trei săptămani o să putem să dăm drumul, cel puţin de pe Aleea Sportivilor, să facem corelarea cu Podul Michelangelo", ne-a declarat Marius Scorobete, şef de şantier.


nicolae robu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1175 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007768 (s)