News Flash:

Ce face Dan Negru cu permisul de tractor pe care si l-a luat de la 19 ani

26 Aprilie 2022
463 Vizualizari | 0 Comentarii
Dan Negru

Lui Dan Negru i-a placut mereu sa stapaneasca mai multe zone. In ceea ce priveste motoarele puternice, acesta nu a fost deloc un impatimit al masinilor scumpe. Negru detine un autoturism cu care isi face treaba si, din cand in cand, atunci cand are ocazia, merge cu bicicleta. Totusi, nu multa lume stie ca Dan are in portofel si un permis de tractor. 

Dan Negru este unul dintre cei mai sinceri prezentatori TV. Acesta nu a incercat niciodata sa para mai mult decat este si a lasat ca partea profesionala sa vorbeasca in locul lui. Desi i s-a spus de multe ori ca este zgarcit, Negru nu a pus la suflet vorbele rele. Vedeta stie inca de mic cat de greu i-a fost in copilarie si cate sacrificii a trebuit sa faca pentru un trai decent. La un moment dat, acesta a fost nevoit sa isi obtina permisul pentru tractor, chiar daca in realitate nu i-a folosit niciodata. 

“Aveam vreo 19 ani cand mi-am luat permisul, in Timisoara. Ai mei au cumparat un tractor, au avut o viata mai complicata. In anii ’50 au fost deportati prin Baragan. Recunosc ca nu mi-a folosit niciodata la nimic. Am mers cu el oricum si inca am tractor.”, a declarat Dan Negru pentru kanald.ro.

Acum, Dan Negru s-a mutat la Kanal D si pare mai multumit ca niciodata de alegerea facuta. Desi nu i-a fost deloc usor sa inceapa un nou traseu de la zero, Negru a demonstrat ca nimic nu este imposibil, atata timp cat exista determinare si ambitie. „Jocul cuvintelor”, noua lui emisiune a debutat cu dreptul si deja a inceput sa inscrie cifrele de audienta pe care prezentatorul si le dorea de la propria sa emisiune.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1261 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006166 (s)