News Flash:

Cum sa folosesti usturoiul pentru infectii ale urechii

10 Aprilie 2017
3938 Vizualizari | 0 Comentarii
usturoi2
Avand in vedere faptul ca usturoiul este un bun antiviral si antibacterian, gratie continutului ridicat de alicina pe care il contine, el poate fi considerat antibioticul perfect, creat in laboratorul naturii. Asadar, daca te confrunti cu o infectie a urechii, tot ce trebuie sa faci este sa pisezi cativa catei de usturoi si sa ii pui intr-o bucatica de tifon ori de panza, pe care sa o tii in ureche vreme de 30-40 de minute. Vei observa ca durerea se va ameliora rapid.
O alta metoda de a folosi acest aliment-minune, usturoiul, in ureche, consta in strivirea catorva catei cu ajutorul dispozitivului de bucatarie destinat acestui procedeu si punerea lor intr-o bucatica de tifon pentru a-i putea stoarce, potrivit divahair.ro. Odata ce ai obtinut putin suc, picura-l in urechea afectata si stai culcata, asteaptand ca el sa isi faca efectul. In acelasi mod poti utiliza si uleiul de usturoi, daca ai in casa capsule care contin aceasta substanta.

Nu in ultimul rand, o a treia varianta de tratare a infectiei urechii consta in folosirea a trei-cinci catei de usturoi fierti vreme de sapte minute, apoi striviti si amestecati cu sare, pe care trebuie sa ii pui intr-o bucata de material textil. Pune saculetul tamaduitor in urechea afectata si tine-l pana cand se raceste. Repeta operatiunea pana cand scapi de durere.

antiviral antibacterian alicina aliment-minune
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1490 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006142 (s)