News Flash:

Cele mai bune tratamente naturiste pentru durerile de san

9 Aprilie 2017
1006 Vizualizari | 0 Comentarii
sani dans

Remedii naturiste pentru a scapa de durerea sanului:

Extract de mladite de zmeur - Este un extract hidro- glicero- alcoolic din mladite de Zmeur(Rubus Idaeus) care atenueaza tulburarile hormonale si amelioreaza neplacerile de inainte si din timpul ciclului menstrual. Este un excelent tratament naturist al sanilor durerosi si al nodulilor la sani. Mod de administrare: 1ml de doua ori pe zi cu 15 minute inainte de mese. Se administreaza timp de trei luni.

Ulei de Evening primrose (luminita noptii) cu vitamina E, este un remediu naturist foarte bun atat in cazul sanilor durerosi cat si pentru nodulii sanilor. Se administreaza o capsula pe zi. Tratamentul trebuie sa dureze trei luni. Cand va aflati sub dus, sapuniti-va sanii si masati-i usor cu miscari delicate, circulare pornind de la mijlocul sanilor spre axile. In acest mod se favorizeaza circulatia sangelui si drenajul lichidelor limfatice.

Masajul sanilor cu ulei de caise si ulei de germeni de grau - Se amesteca 2 picaturi de ulei de caise cu 2 picaturi de ulei de germeni de grau si 10 ml de ulei de masline extravirgin. Uleiul rezultat se incalzeste putin pe baie de abur si se maseaza sanii durerosi.

Masajul sanului dureros cu ulei de camfor - Se amesteca 10ml de ulei esential de camfor cu 10ml de ulei de masline extravirgin. Cu acest ulei se maseaza sanii durerosi.

Consumati alimente bogate in fibre: 
fructe, legume, leguminoase(fasolea uscata, lintea) si cereale complete. Nu mancati foarte sarat. Faceti miscare cate 30 de minute de trei ori pe saptamana. Macar atat. Schimbati-va alimentatia si stilul de viata!


trei luni nodulii sanilor masajul sanilor faceti miscare
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1115 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004786 (s)